Zonguldak Kömürspor&8217;da yüzler gülüyor


Ligin 10. haftasında Belediye Safranboluspor deplasmanından 3-0&8217;lık net skorla dönen Zonguldak Kömürspor&8217;da galibiyet serisini sürdürmenin sevinci yaşanıyor.


Karşılaşmanın son 5 dakikasına 3 gol sığdırarak haftayı galibiyetle kapatmanın sevincini yaşayan Kırmız-Lacivertliler, 23 puanla 2. sıradaki yerini korumayı başardı. Zonguldak temsilcisi hafta sonu ise İstanbul ekiplerinden Tunaspor&8217;u cezası nedeniyle tarafsız sahada ağırlayacak.


Karabük taraftarı tepki çekti


Ligin 9. haftasında Bartınspor&8217;la oynanan karşılaşma sonrası yaşanan olumsuzları bahane eden Kardemir Karabükspor taraftarının karşılaşma boyuncu çirkin tezahüratları büyük tepki çekti.



Terzi: Daha iyi olacağız


Belediye Safranboluspor maçının zor olduğunu ancak kazandıkları için mutlu olduklarına değinen Antrenör Uğur Terzi, &8220;Sahada kazanmak adına mücadele eden oyuncularımı kutluluyorum. Beklediğimizden daha zor bir karşılaşma oldu. İkinci yarıda yerinde yaptığımız oyuncu değişikleriyle galip gelmesini bildik.


Müsabakayla hiç alakası olmayan Karabükspor taraftarın çirkin tezahüratlarına maruz kaldık. Bizim Karabükspor&8217;la hiçbir sorunumuz yok, futbol adına güzel şeyleri sahada sergilemeye çalıştık. İstediğimiz sonuçla Safranbolu&8217;dan dönmeyi başardık.


Ligde ilk yarının bitimine artık tek maç kaldı. Tunaspor maçını kazanarak verilecek araya 23 puanla girmek istiyoruz. Zonguldak Kömürspor çok daha iyi olacak, henüz istediğimiz seviyede olmayan oyuncularımız var ve her geçen gün formları yükseliyor&8221; dedi. &8221;

Editör: Pusula Gazetesi