Ak Parti Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Nurcan Köktürk ve partili kadınlar Van depremi yaşayan Çaycumalı öğretmen Seda Güney&[#]8217;´i ziyaret ettiler. Köktürk; ailenin acısını paylaştıklarını, onları yalnız bırakmayacaklarını, her türlü ihtiyaçlarını ellerinden geldiğince karşılamaya çalışacaklarını söyledi.


Van&[#]8217;a yeni atanan, ve deprem esnasında, kendisinin ve ailesinin sağlam kurtulduğunu, fakat yakın arkadaşlarından birçok öğretmen arkadaşlarımızın birçoğunu kaybettiğini ifade eden öğretmen Seda Güney, ailece psikolojik desteğe ihtiyaçları olduğunu söyleyerek; &[#]8220;Depremi Allah&[#]8217;ım kimseye yaşatmasın, çok kötüydü. Evimiz ağır hasar gördü. Van&[#]8217;da iki aydır görev yapıyorum. Ben hiçbir böyle felaketin olacağını tahmin etmezdim. 23 Ekim&[#]8217;de benim başka şeyler yapıyor olmam lazımdı. Benim şu anda orda olup öğrencilerimle birlikte olmam lazımdı. Bu düşünce beni açıkçası yıpratıyor. Ben bir anda kendimi burada buldum. O gün bir anda sarsıntı başladı. Ben başım dönüyor sandım. Ama başım dönmüyordu. Yan odaya nasıl gittim. Annemin yanına nasıl gittim. Hiç hatırlayamıyorum. Ben duvara dönüktüm. Duvarda bir anda kapı yerinden fırladı. Ve duvarlar dökülmeye başladı. Biz bir şekilde aşağıya indik.. Karşımızda Askeriye vardı. Askerler bize sahip çıktılar. Depremden bir gün sonra yola çıkıp memleketime geldim&[#]8221;diye konuştu.


Ak Parti Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Nurcan Köktürk; &[#]8220;Ak Parti Kadın Kolları olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla &[#]8216;Öğretmenini Unutma&[#]8217; sloganıyla Çaycuma&[#]8217;da bulunan Van&[#]8217;da enkazdan kurtulan öğretmenimizi ziyaret edip acılarını bir nebzede olsa dindirmek amacıyla ziyarette bulunduk. İnşallah bundan sonra o tür şeyler yaşamadan hayatınıza devam edip bunları da en kolay yoldan atlatırsınız. Tekrar geçmiş olsun diliyorum&[#]8221; şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi