Şampiyonluğu hedefleyen Kozluspor, Ligin dibine doğru yavaş yavaş demir atmaya başlayan Geredespor´la 1-1 berabere kaldı.


Volkan Yayın yönetimindeki Kozluspor, Düzcespor beraberliğinin ardından bir türlü toparlanamadı. İstanbul temsilcisi Sultangazispor mağlubiyetiyle zirveden inen yeşil-beyazlılar çıkış aradığı Geredespor maçında anca beraberliği kurtarabildi.


Kozlu Stadyumu´nda oynanan ve havanın da soğuk olması nedeniyle az sayıda taraftarın izlediği karşılaşma vasat futbolcuyla izleyenleri tribünlerde dondurdu. Mutlak kazanması gereken maçtan beraberlikle ayrılan Kozluspor, ligin son 3 maçında 6 puan kaybetti. İlk 11´de sahaya çıkan Ayhan´la ikinci yarıda etkili olan Kozlu, oyunun son bölümünde oyuna giren Engin Cicem´le net pozisyondan yararlanamadı.


Ayrıca ilk yarıda Yeşil-Beyazlılar Samet´le yüzde yüzlük pozisyondan yararlanamadı.


Topun Kozluspor´da olduğu anlarda sürekli koşan, mücadele eden ve pres yapan Geredespor, bu sezon daha diri bir görüntü sergiledi.


Kozlusporlu oyuncular sahadan üzüntüyle ayrılırken, Bolu temsilcisinde ise alınan 1 puanla sevindi. 4´de Uğur´un ara pasında Fatih kaleci Muhammet tarafından düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını gole çeviren Kozluspor takımını 1-0 öne geçirdi. 43´de Kozluspor ceza sahasında çalımlarla giren Adnan, defans oyuncusu tarafından düşürüldü ve maçın hakemi penaltıyı gösterdi. Yasin´in penaltı golüyle Gerede eşitliği sağladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca 1-1 sona erdi.



Stad: Kozlu


Hakemler: Burak Taşkınsoy(), Mehmet Ali Akkor(), Murat Yücebaşoğlu()


Kozluspor: Seyhun(), Emin Barlas(), Ferhat(), Mert(dk. 86 Gökhan), Barış(), Emrah(), Aytaç(dk. 56 Engin), Ayhan(), Samet(dk. 83 Caner?), Fatih()


Geredespor: Muhammet(), Okan(), İbrahim(), Rıdvan(), Tolga(), Mustafa(), Adnan(), Serdar(), Yasin(dk. 84 Burak), Murat(dk. 63 Ufuk), Fesih()


Goller: dk. 4 pen. Uğur (Kozluspor), dk. 43 Yasin (Geredespor)

Editör: Pusula Gazetesi