22-27 Kasım Diş Hekimliği ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri çerçevesinde AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve beraberindekiler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Emre Erbaycu&[#]8217;yu ziyarete bulundu.
Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, &[#]8220;Bugün 22 Kasım Diş Hekimliği ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle sizleri ziyarete geldik. Bu özel günler sizler için önemli. Göreve geldiğiniz günden buyana güzel çalışmalar yaptınız. Vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler vereceğinize inanıyoruz&[#]8221; dedi.
Ziyaretten memnuniyetliğini dile getiren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Emre Erbaycu ise &[#]8220;Diş Hekimliği zor bir meslek. Böyle günlerde hatırlanmak çok güzel. Dostlarımızla bir araya gelerek günümüzü kutluyoruz. İyi hizmet veriyoruz, kaliteli hizmet veriyoruz. Yeni yerimizde de en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. 69 ambarlarının olduğu yere yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacaktır&[#]8221; şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi