Dedeman Otelleri Bölge Müdürü Adnan Hastürk, ´´Otelimizin yurt içinde ve yurt dışında Zonguldak´ın tanınmasında çok büyük katkısı olacaktır´´ dedi.
Hastürk, Zonguldak Dedeman Oteli´nin açılışı nedeniyle verilen kokteylde yaptığı konuşmada, otelin Dedeman şirketler gurubunun 19. oteli olduğunu ve çok güzel bir yere inşa edildiğini söyledi.
Otel´in Doğu Karadeniz´den başlayarak, Batı Karadeniz´e kadar uzanan bir bölgeye hitap edebilecek kapasitede olduğunu anlatan Hastürk, şöyle konuştu:
´´Bu yatırım inanılmaz bir cesaret işidir. Bundan dolayı Demir Madenciliğe teşekkür ediyorum. Demir ailesi bulundukları kentte yatırım yapma isteği bizleri mutlu etti. Otelin yapımının ardında işletmesini üstlenmemizi istediler. Bizde otelin işletilmesini kabul ettik. Benim buradaki misafirlerimizden tek isteğim. Kentte kongre turizminin gelişmesi için destek vermelerini istiyorum. Dedeman´ın kentte getirebileceği çok şey vardır. Otelimizin yurt içinde ve yurt dışında Zonguldak´ın tanınmasında çok büyük katkısı olacaktır. Bizler buradan yetiştirdiğimiz gençleri yurt içinde ve dışında bulunan otellerimizde görevini yapan kişiler olarak eğiteceğiz.´´
Dedeman Zonguldak Oteli Genel Müdürü İbrahim Çelik, otellerinin her türlü ihtiyaca cevap verebilecek durumda olduğunu belirterek, ´´Otelimiz bölgenin tek 5 yıldızlı tesisidir. 434 yatak kapasiteli, 1 kral dairesi ile birlikte kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, dinlenme odası, masaj, solaryum ve spor salonu yer alıyor´´ dedi.

Dedeman Zonguldak Otel´in tanıtım kokteylinde açılış konuşmasını yapan Demir Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir, &[#]8220;Bugün burada bir otelden daha çok Zonguldak´ta sosyal yaşamın kalitesini yükseltecek, Zonguldak´ı marka kent yapacak öğelerden birisinin açılışına şahit olmak üzere bir araya geldik. Bu tesisi sıradan bir otel olarak görmemenizi arzu etmekteyiz. Zira 3 ay içinde tüm eksikliklerin giderilmesi ile alternatif ve çok amaçlı salonları, SPA, balo salonları bar ve spor salonları ile yeni bir yaşam merkezini Zonguldaklıların, Zonguldak´a gelen konuklarımızın hizmetine sunacağız. Şahsım ve Demir Madencilik Anonim Şirketi´nin dün, bugün ve gelecekteki ticari hedeflerinin tümü Zonguldak odaklıdır. Demir Madencilik Yönetim Kurulunun mevcut yönetim kurulu üyeleri ve gelecekteki yönetim kurulu üyeleri de kazanımlarını Zonguldak´ta yatırıma dönüştürmeye kararlıdır. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyoruz. Ancak en büyük teşekkürü şirketimizi bugünlere getiren yeraltında çalışan maden işçisi kardeşlerimiz ve yer üstünde görevli teknik ekibimiz hak ediyor. Zira tüm kazanımlarımızın ve başarımızın en büyük mimarı onlardır. Bugünden itibaren bizlerde bu tesislere sizler gibi birer müşteri olarak gireceğiz. Tesisi bundan böyle Dedeman Otelciliğin yönetim ve idaresindedir. Tanıtım kokteylimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Demir otelin Zonguldak´a değer katacağını inandığını, yaptırdıkları otelde herkes gibi müşteri olarak yararlanacaklarını ve otelin idaresinin Dedaman Oteller zincirine ait olduğunu kaydetti.

Batı Karadeniz´in yeni simgesi olan Dedeman Zonguldak Otel´in tanıtım kokteyli, Dedeman Oteli´nin salonunda yapılırken tanıtım kokteyline; Zonguldak Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 3. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Zeki Es, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Halil İbrahim Yaşatır, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Öbakır, TTK Genel Müdürü Burhan İnan, TSO Başkanı Salih Demir, Demir Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Eski Devlet Bakanı Hasan Gemici, İşadamları Erdal Şeker, Sezai Çanakçı, Teoman Papila, Dedeman Zonguldak Genel Müdürü İbrahim Çelik, Dedeman Hotels ve Resorts İnternational Bölge Müdürü Adnan Hastürk ve 250 seçkin davetli katıldı.
Editör: Pusula Gazetesi