Sarı-Siyahlılar, Pazar günü kendi konuk edeceği Karspor maçı hazırlıklarını, Teknik Direktör Raşit Çalık yönetiminde tamamladı.


Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kilimli Belediyespor, ligin dördüncü haftasında aldığı Nazilli Belediyespor mağlubiyetinin ardından çıktığı 6 maçta da yenilgi yüzü görmedi.


Ligdeki çıkışını devam ettirmek isteyen ekip, topladığı 14 puanla 8. sırada bulunuyor. Sarı-Siyahlıların bu seneki hedefi ise ligi ilk 5´de bitirerek play-off´lara katılmak.


Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumu´ndaki eksiklerinin tamamlanmasıyla Ligde bu sezon ilk maçını İskenderunspor 1967´la berabere kalan ekip, taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor.


5´inci haftada yakaladığı yenilmezlik serisini 10´uncu haftada Sivas deplasmanında karşılaştığı 4 Eylül Belediyespor ile golsüz berabere kalan ekip, yenilmezlik serisini 11. haftaya taşıyacağına inanıyor.


6 maçtır iç ve dış sahada üzerinden bileği bükülmeyen Kilimli Belediyespor, 5´inci haftada Maltepespor ile 1-1, sonrasında Trabzon deplasmanında Yalıspor ile 0-0 berabere kaldı, 7´nci ve 8´inci haftada Küçükçekmecespor ve Gölcükspor galibiyetleri geldi. Aylar sonra çıktığı kendi sahasında İskenderunspor 1967 ile 1-1, son olarak da 4 Eylül Belediyespor´la golsüz berabere kalan sarı-siyahlılar, 3. Lig´de ilk sezonunda oldukça istikrarlı şekilde yoluna devam ediyor.


Ordu Bölgesi´nden Şeker gibi hakem


Kilimli Belediyespor - Karsspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Ordu Ulusal hakemlerinden Volkan Şeker yönetecek. Yardımcığını Tokat Bölgesinden Cenk Özgümüş ve Çorum Bölgesi´nden Gökhan Yumlu yapacak.



3. Lig 2. Grup´ta 11. hafta Hakemler

Spor Toto 3. Lig 2. Grup´ta 11. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı..


30 Ekim Pazar


13:30 BAHÇELİEVLER İL ÖZEL İDARE - İstanbulspor-Kepez Belediyespor: Selçuk Sarıgül


13:30 TRABZON ARSİN İLÇE - Arsinspor-OYAK Renaultspor: İbrahim Süslü


13:30 KAHRAMANMARAŞ 12 ŞUBAT - Kahramanmaraşspor-Erganispor: Serkan Özkan


13:30 KİLİMLİ İLÇE Kilimli Belediyespor-Karsspor: Volkan Şeker


13:30 BİNGÖL ŞEHİR Belediye Bingölspor-Sivas Dört Eylül Belediyespor: Sefa Demir


13:30ANKARA AKTEPE Keçiörengücü-İskenderunspor 1967: Erdoğan Özkaya


13:30 BURSA ORHANGAZİ İLÇE - Orhangazispor-Gölcükspor: Mehmet Güven


13:30 SİİRT ATATÜRK Batman Petrolspor-Küçükçekmecespor: Zafer Koçbay


13:30 AYDIN NAZİLLİ İLÇE - Nazilli Belediyespor-Yalıspor: Özer Özden

Editör: Pusula Gazetesi