Kozluspor Teknik Direktörü Volkan Yayın, Tunaspor maçı öncesi futbolcularıyla bir toplantı yaparak oyuncularına bu maçın önemini anlattı.


Takımdaki tüm futbolcuların oldukça hırslı oluşu nedeniyle moral bulan Yayın, öğleden sonra yapılan antrenmanda oyuncularıyla yakından ilgilendi.


En yakıp takipçisi Tunaspor´a yenerek aradaki farkı 5´e çıkarmayı hedefleyen Kozluspor, ligin zirvesinde yer alan Düzcespor ve Bartınspor´un puan kaybetmesini bekleyecek ve zirveye 1 adım daha yaklaşmayı hedefliyor.


Hafta sonu deplasmanda Belediye Safranboluspor bozguna uğratan Yeşil Beyazlılar, önümüzdeki hafta sonu evinde Tunaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Farklı galibiyetin sevincini yaşayan ekip, ligde başarılı grafik yakalayarak yeniden zirveye çıkmak istiyor.


Karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını belirten Teknik Direktör Volkan Yayın, &8220;Belediye Safranboluspor karşısında aldığımız farklı mağlubiyet gerçekten moral oldu. Fakat o maç artık geride kaldı. Şimdi zorlu bir 90 dakika bizi bekliyor.


Sahamızda oynadığımız ve kaybettiğimiz Bartınspsor maçından sonra ilk kez taraftarımız önüne çıkacağız. Kötü futbolun ve kötü skoru unutturmak için bu maç bizim için avantaj. Sahaya çıkıp en şekilde mücadele edip kazanan taraf biz olacağız.

Editör: Pusula Gazetesi