Ligin geride kalan ilk dört haftasında istediği sonuçları alamayan Zonguldak Kömürspor´da Talat Özden´in görevden alınmasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğunu doldurmak için çalışmalar başladı.


Oldukça yoğun bir tempoda, bir an önce takımın hocasını belirlemek için çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Lacivertlilerin ilk adayının Spor Toto 3. Lig´de takımın eski çalıştırıcı Salih Uralgil´un olduğu gelen haberler arasında.


Talat Özden´le yolların ayrılması üzerine Kırmızı-Lacivertli kulüpte yeni teknik direktörün en kısa sürede belirlenmesi için yoğun çalışma var.


Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı M. Salih Demir´in, bazı teknik direktörlerle temasa geçtiği ve önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacağı belirtiliyor.



Uralgil ağır basıyor

Demir´in listesinde Zonguldak´tan yerli Antrenörler ve Zonguldak Kömürspor´u yakından tanıyan Teknik Adamların olduğu ifade ediliyor.


Zonguldakspor´u 3. Lig´de çalıştıran tecrübeli Antrenör Salih Uralgil´in dışında 1980-84 yılları arasında Zonguldakspor´da oynayan Fuat Yaman ve en son 3. Lig ekiplerinden Aydınspor´u çalıştıran Kasım Gündüz, Zonguldakspor´u 3. Lig´de çalıştıran Faruk Bahadır, Galaatasaray´ın efsanevi futbolcularından (Büyük Savaş) Demiral kulislerde konuşulan isimler arasında. Zonguldak Kömürspor´da Teknik Direktörlük görevi için yerli isimlerde yer alıyor. Yerli antrenörler içerisinde Ahmet Kaya ve Cahit Terzi isimleri de ön planda yer alan teknik adamlar olarak göze çarpıyor.

Editör: Pusula Gazetesi