Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13´üncü Grup´ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Pazar oynayacağı Beyköyspor maçının hazırlıklarını Erdoğan Demir Sahası´nda yaptığı çalışmayla sürdürdü. Saha ve seyircisi önünde bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Teknik Direktör Talat Özden, "Her geçen hafta yükselen bir form grafiğimiz var. İki maçtaki oyunumuzu Beyköy maçında da sürdürmek ve maç sonunda 3 puanı almak istiyoruz. Bunu başarabiliriz" dedi.


Son iki maçını kazanarak camiayı umutlandıran kırmızı-lacivertliler, bu çıkışını Düzce temsilcisi önünde de sürdürmek istiyor. Dün yaptığı idmanda Böyköy Beldiyespor maçının provası niteliği taşıyan çift kale maçta, tüm planlarını buna göre yapan Teknik Direktör Talat Özden, galip geldikleri son iki maçtaki on biri bozmamaya gayret edecek gibi&8230; Özden, çift kale maçta yapılan hatalar sonucunda zaman zaman oyunu durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu.


Alınan Sultangazispor ve Geredespor galibiyetleri ile üzerelerindeki stresi attıklarını belirten Özden´in Beyköy Belediyespor maçı öncesi bir hayli stresli olduğu gözlendi. yapılan idmanda oyuncularına bu maçın önemini dilde getirerek onları bu maça motive etmeye çalışan Özden, "Önümüzdeki zorlu bir sınav var. Beyköy Belediyespor maçı gerçekten zorlu geçecek. Son iki maçtaki özveriyi gösterdiğiniz takdirde 3 puanı alan taraf biz oluruz. Bu maçla birlikte seriyi 3 maça çıkaracağız" dedi.


PKK terör örgütü tarafından kalleşçe düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden 24 askerlerimiz için başsağlığı dileyen Talat Özden terörü lanetledi. Özden, "Hakkari´de düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden 24 şehidimize Allahtan rahmet diliyor kederli ailelerine ve tüm ülkemin başı sağ olsun diyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.


En son ligin ilk haftasında Kozluspor´a karşı oynan maçta ilkonbirde sahaya çıkan Suat Kerçin, ya formuz olacak yada yaş sırlamasından nasibini almış olacak ki geride kalan iki maçta kadroya dahil giremedi. Çift kale maçta as kadroda oynatılan Suat, Beyköy Belediyespor maçında kırmızı-lacivertli formaya 2 hafta rötarlı olarak kavuşacağa benziyor. Haftalar sonra tecrübeli oyuncuyu oynatmayı düşünen Talat Özden, Suat´a ´hazır ol´ dedi. As takımda yüksek toplara hakim Fatih Tutar´la beraber, çabuk ve sprinter özellikleriyle dikkat çeken Suat Kerçin´e ileri uçta oldukça etkili oldu.

Editör: Pusula Gazetesi