Spor Toto 3. Lig´in yeni ekiplerinden Kilimli Belediyespor, sürpriz sonuçlar almaya devam ediyor. Küçükçükmecespor galibiyetiyle moral bulan Sarı-Siyahlılar, Gölcükspor deplasmanından Emin´in attığı tek golle 1-0 sonuçla dönerek seriyi sürdürdü.


Teknik Direktör Raşit Çalık, puan almaya gittikleri Gölcükspor deplasmanında müthiş oyun çıkartarak galibiyete uzandıklarını kaydetti. Çalık, "Son 8 maçtır ligde yenilmeyen Gölcükspor deplasmanı beklediğimizden daha kolay geçti. Sahada çok iyi mücadele ettik farklı kazanabileceğimiz bir maçtı. Taraftarımızda bizi Gölcük deplasmanında yalnız bırakmadı.


Ne Şampiyonluğa oynuyoruz nede küme düşme korkusu yaşıyoruz. Play-Off´lar için konuşmak henüz erken, biz iyi futbol oynamaya çalışıyoruz. Ligde daha oynanmamış 30 maç yani 90 puan var. Çok uzun bir maraton, yakaladığımız istikrarı sürdürmek için çalışacağız.


Oynadığımız oyun ve aldığımız sonuç çok güzel. İyi bir hazırlık kampı geçirdik. Yeni transferlerimizle iyi bir uyum içindeyiz. Takım ruhunu yakaladık. Gölcükspor gibi zor deplasmandan 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyuz. Deplasmana gelen taraftarlarımız mükemmeldi. Galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.



Stad için TFF´nin onayı bekleniyor

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kilimli Belediyespor, hafta sonu İskenderunspor 1967 ile oynayacağı karşılaşmasında ilk kez kendi seyircisi önüne çıkmaya hazırlanıyor.

Kilimli Belediyesi´nin destekleriyle Ahmet Şerifoğlu Stadyumu´ndaki çalışmalar tüm hızıyla sürdürülüyor. Kilimli Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Akay Turhan, kendi sahalarında oynamak için hiçbir engelin kalmadığını Perşembe günü Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerin Stadyumu inceleyeceklerini kaydetti.


Turhan, "Kilimli Belediyespor kentimizin tek profesyonel takımı. Herkes deplasmana gidip maçlarını izleyemiyor. Biz artık kendi saha avantajını kullanarak ligde önemli işler yapmak istiyoruz. Sahamızda ufak tefek işlerimiz kaldı, her ne olursa olsun bu hafta İskenderunspor 1967 maçını kendi sahamızda oynamak istiyoruz. " dedi. Gölcükspor maçında üstün başarı gösteren futbolculara 1000 TL´lik prim verildiğine değinen Turhan, hafta sonu İskenderunspor 1967´u yenerek çıkışlarının süreceğini sözlerine ekledi.

Editör: Pusula Gazetesi