Geçtiğimiz ay yapılan ve 10 firmanın başvurduğu Çaycuma Devlet Hastanesi ek bina ihalesini Batmanlı bir firma olan Yanar Petrol Limitet Şirketi kazandı. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen yer teslimin ardından binanın inşaatının bir ay içinde başlayacağını söyledi. Gülşen; &[#]8220;Projeyi siyasilerimiz ve bürokratlarımızla çok iyi takip ettik ve sonuca ulaştık. İlçemize hayırlı olsun&[#]8221;dedi.


Gülşen, taşkın koruma sete projesinin ise Bakanlığın talimatı ile yılbaşına kadar korkulukları ile beraber ihaleye çıkacağını söyledi. Meydan düzenlemesi ile ilçenin girişine üst geçit yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Gülşen, ihalesi yapılan Anadolu Lisesi&[#]8217;nin yılbaşına kadar temelinin atılacağını belirtti.


Çaycuma&[#]8217;nın ikinci sınıf ilçe olma yolunda hızla ilerlediğini ifade eden Gülşen bu yıl tamamlanan bir çok projenin açılışının gerçekleşeceğini söyleyerek; &[#]8220; Tamamlanan Kültür Sarayımız, Kültür Bakanımızın katılımı ile iki ay içinde açılacak. Ayrıca önümüzdeki günlerde İstasyon Mahallesi Kent Ormanı, Belediye Sosyal Tesisleri&[#]8217;ndeki Sevgi Evleri ile Hayriye- Hayrullah Saki Anaokulu açılışı yapılacak kurumlar arasında. Son yayınlanan Resmi Gazete&[#]8217;ye göre ilçemiz Belediye hizmetleri ve nüfusu açısından ikinci sınıf ilçeye yükselmiş görünüyor. Buda hizmetlerimizin doğru yolda ilerlediğini gösteriyor. Emek veren siyasilerimize, Kaymakamımıza ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi