Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Zonguldak ziyareti kapsamında Ak Parti&[#]8217;de partililer ile bir araya geldi.


Ak Parti Zonguldak Teşkilatı&[#]8217;nı ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, partililer ile bir araya geldi. Partinin toplantı salonunda, teşkilat mensuplarına seslenen Bakan Eroğlu, hükümetin Zonguldak&[#]8217;a verdiği öneme değindi.


Toplantıda ilk konuşmayı Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar yaptı. Uçar konuşmasında, &[#]8220;Yaklaşık bir yıl aradan sonra tekrar ilimize geldiniz. Bugüne kadar Zonguldak&[#]8217;ta ve ülkemizde referandum ve genel seçim süreci yaşadık. Zonguldak Türkiye&[#]8217;de ender illerden bir tanesi olması sebebiyle çekişmeli bir genel seçim süreci yaşadık. Bu süreci hem Zonguldak hem de Türkiye genelinde sohbetlerde konuştuk. Güzel başarıların altına imza attık. Referandumdaki sonuç genel seçimlere de etki etti, Zonguldak&[#]8217;ta büyük bir başarıya imza attık. Başbakana seçim süreci başladığında bir söz verdik. Referandumda aldığımız oyu genel seçimde aldık. Onun da mutluluğunu yaşadık&[#]8221; şeklinde konuştu.


Ak Parti Zonguldak Üçüncü Sıra Milletvekili Özcan Ulupınar ise &[#]8220;Bu dönemde verdiğimiz sözler var. Bakın, bu dönemde her şeyden önce vatandaşlarımızla her zamankinden daha çok bir araya geleceğiz. Bu dönemde öyle hizmetler gelecek ki inanın Zonguldak&[#]8217;ı tanıyamayacağız. Zonguldak hak ettiği hizmetleri alacak. Filyos, hastaneler, sahil yolu, tüneller, havaalanı, üniversite kapasitesinin arttırılması gibi bu hizmetleri yapacağız. Önümüzde tekrar yerel seçimler var. Yerel ile hükümetimiz iş birliği içinde vatandaşlarımıza hak ettiği hizmeti yapacağız. Hep birlikte çalışacağız&[#]8221; dedi.


BAŞBAKAN&[#]8217;IN SELAMI


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan&[#]8217;ın Zonguldak halkına selam gönderdiğini ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ise konuşmasında şunları kaydetti:


&[#]8220;Zonguldak&[#]8217;ta sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu kelimelerle ifade etmem mümkün değil. Evvela üzerimde bir selam var. Dün geç saatlere kadar Başbakanımızla beraberdik. Türkiye&[#]8217;nin önünü daha nasıl açabiliriz, dünyada lider ülke konumuna geldi. 2023 yılından önce on büyük ekonomi arasına nasıl gelebiliriz, onların çalışmalarını yaptık. İl il sorunları dinledi. Bütün Zonguldaklılara selamını iletmemi istedi. Akşamın bu saatinde, geciktik koordinasyon uzadı. Çok sayıda talep vardı. Hükümetimiz Zonguldak&[#]8217;a büyük önem verdi. Keşke belediyemiz Ak Partili olsaydı şu anda çok farklı olurdu. Zonguldak&[#]8217;ta her iki kişiden birisi Ak Partili olacak demiştiniz, sözünüzü tuttunuz. Sizi yürekten kutluyorum. Şu anda her iki kişiden birisi Zonguldak&[#]8217;ta Ak Partilidir. Sizden beklentimiz her üç kişiden ikisinin Ak Partili olmasıdır. Bunu da başaracağınıza yürekten inanıyorum.&[#]8221;

Bakan Eroğlu&[#]8217;na ziyaret anısına çeşitli hediyeler verdi. Partililer, Bakan Eroğlu ile sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: Pusula Gazetesi