Zonguldak Birinci Amatör Merkez Grubu´nda Şampiyon olarak Süper Amatör Lige çıkan Devlet Hastanesspor´da yüzler gülüyor.


Zonguldak Gençlikspor´la final niteliğinde oynadığı karşılaşmadan berabere ayrılarak tarihinde ilk kez Süper Lige adını yazdıran Hastanespor´da elbette en büyük pay sahibi tecrübeli Antrenör Yılmaz Yavuz´un.


Sezon başından beri Şampiyonluğa inanan, disiplinli bir şekilde takımı çalıştıran Yavuz´un mutluluğunu diyecek yok.


Zonguldak´ta Hastanespor sevgisi yaratarak büyük bir seyirci kitlesini maçlara getirmeyi başardıklarını dile getiren Antrenör Yılmaz Yavuz, kendilerine maddi ve manevi olarak destek olanlara teşekkür etti.


Yılmaz, "Sezon başında birbirine uyumu olan, disiplini elden bırakmadan gençler ve ağabeyler karmasıyla bir takım oluşturduk. Düzenli ve disiplinli bir şekilde çalışarak başarıyı yakaladık. Çok gollü maçlar sonunda Zonguldak´ta Hastanespor sevgisi yaratarak büyük bir seyirci kitlesini maçlarımıza çektik. Lig boyunca 60 gol atarak kalemizde sadece 9 gol gördük. Tüm liglerin en iyi averajını sahibiz. Aynı zamanda oynadığımız 4´ü sistemle futbolda estetik olarak çok güzel şeyler sahaya yansıttık. Son maçta kalabalık seyirciye gol izlettiremediğimiz için çok üzgünüz. Tek tesellimiz bol gol pozisyonuna girmemiz. Final niteliğindeki maçın centilmence geçmesinden dolayı sevinçliyim.



Yavuz´dan destek olanlara Teşekkür


Bu başarının yakalanmasında pay sahibi olan, bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Hastane Başhekimi Kazım Sarıcı, Kulüp Başkanımız Şenol Yavuz, Hastane Müdürü ve idarecimiz Yaşar Kahraman, tüm antrenmanlarda yanımızda bulunan Cevdet Şahinhan, ayrıca her zaman maddi ve manevi olarak destek olan Gökmen beye teşekkürü bir borç biliriz" diye konuştu.


Editör: Pusula Gazetesi