Zonguldakspor´un kendi tesislerinde başladığı ilk etap çalışmalarında sona yaklaşıldı. İlk etapla özellikle kondisyon ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiren Kırmızı-Lacivertliler, günde çift çalışma gerçekleştiriyor.


Teknik Direktör Talat Özden, idman temposunu gün geçtikçe yükseltiyor. Zonguldakspor´un antrenmanları sorunsuz ve neşeli ortamda sürüyor.


Kadrosuna kattığı yeni isimlerin yanı sıra genç oyuncularla beraber 30´u aşkın sporcu kafilesiyle çalışmalarını sürdüren Zonguldakspor´da bu sayı Kocaeli Kartepe kampına giderken düşecek.


Kırmızı-Lacivertlilerde, oyuncuların kaynaşma gibi bir problemi bulunmazken, birbirleriyle de güzel arkadaşlık örneği sergiliyor. Futbolcular, hemen hemen her antrenmanda birbirleriyle şakalaşırken, bu konuda başı çeken isimler ise Yunus Balaban, Suat Kerçin ve Cem Akbaba.


Isınma koşularının ardından çabukluk çalışmasıyla futbolcular sıcağa aldırmadan yüksek tempoyu tutturdu.


Futbolcuların performansından oldukça memnun olan Özden, oyuncularına zaman zaman "Aferin, mükemmel, haydi daha iyi" sözleriyle motive etti.


Kırmızı-Lacivertli takımın Zonguldak kampında eğlence eksik olmuyor.


Çeşitli aktivitelerle takım içindeki birlik-beraberlik havasını artırmanın yollarını arayan Zonguldak temsilcisinin hocası Talat Özden, eğlenceli çalışmalar yaptırıyor.


İstasyon çalışmasında gruplar halinde sporcular ip atlayarak parkuru en kısa zamanda bitirmeye çalıştı. Ardından belirlenen alanda, yakalamaca oyununda ise futbolcular çocuklar gibi eğlenceli anlar yaşadı.

Editör: Pusula Gazetesi