Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Zeki Çakan&[#]8217;ın Bartın&[#]8217;da düzenlediği iftar yemeği geniş katılımla gerçekleşti. Bu yıl 18&[#]8217;nci kuruluş yıldönümünü kutlayan Gecen köyü mevkiindeki Saft Hazır Yemek Gıda Turizm Limited Şirketi&[#]8217;nin bahçesinde düzenlenen iftar yemeği, siyasetçilerden sivil toplum örgütü temsilcilerine işadamlarından gazetecilere kadar çok sayıda kişiyi bir araya getirdi. Konuklarına yakın ilgi gösteren Çakan, yaptığı konuşmada kendisini iki dönem meclise gönderen ve milletvekili olarak birçok üst düzey görevlerde bulunmasını sağlayan Bartın ve Zonguldak&[#]8217;ın kendisi için çok özel ve önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Çakan konuşmasında, "Ne mutlu bana ki, bu akşam bunun primini bir daha almış oldum. İnsanın önce kendine saygısı olması gerek. Sonra yaptığı işe saygı duyması gerektir. Küçüğüne, büyüğüne saygılı olması lazım. Ben hayatım boyunca buna özen gösterdim. Bundan sonra da özen göstermeye devam edeceğim. Bartın beni sevdi, ben Bartın´ı sevdim ve Bartın´a yerleşmeye karar verdim. Bartın´a bağlı Gecen köyünde Gecen köylü olarak aranızdayım ve hepinize geldiğiniz için ayrı, ayrı teşekkür ediyorum´´ dedi. Tasavvuf müziği eşliğinde verilen iftar yemeği sonrasında iftara katılanlar birbirleriyle sohbet etti.



Yoğun katılım vardı



Saft Grup´ta düzenlenen iftar yemeğine Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyeler Birliği ve Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Bartın Ticaret Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları, temsilcileri, yörenin önde gelen işadamları, dernek yöneticileri, muhtarlar, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı. İşadamı Uğur Pelenkoğlu, Hakan Çöme, Yusuf Aldatmaz, Nejat Akçay ve Şükrü Sümmeoğlu da iftarda hazır bulunan isimler arasındaydı.



Zonguldaklılara özel ilgi



Çakan&[#]8217;ın Anavatan Partisi döneminde birlikte siyaset yaptığı parti başkanları ve parti üyeleri de iftarda hazır bulundu. Zonguldak&[#]8217;ın sevilen işadamlarından Çanakçılar Şirketler Grubu Yönetim Kurul Üyesi Sezai Çanakçı, işadamı Ümit Bozkurt ve Pusula Gazetesi&[#]8217;nin Sahibi Ali Rıza Tığ&[#]8217;da iftara Zonguldak&[#]8217;tan katılan bazı isimler arasında yer aldı. Misafirlerini en iyi şekilde karşılamaya, ağırlamaya ve uğurlamaya özen gösteren Çakan davete Zonguldak&[#]8217;tan katılan konuklarla özel olarak ilgilendi.

Editör: Pusula Gazetesi