Yeni sezon çalışmalarına kendi tesislerinde başlayan Kilimli Belediyespor, ilk hazırlık maçını Spor Toto Süper Lig´in yeni ekiplerinden Samsunspor´na yaptı.


Sarı-siyahlı takım, Samsunspor karşısında çıktığı ilk hazırlık maçında sahadan 4-0 mağlup ayrıldı.



Şehitler için saygı duruşu&8230;

Karşılaşma Diyarbakır´ın Silvan İlçesinde şehit edilen 13 askerimiz için 1 dakikalık saygı duşunda bulunulmasından sonra başladı.


Samsunspor, hazırlık döneminde oynadığı üçüncü karşılaşmasından ilk galibiyetini aldı. Kilimli Belediyespor ile BoluTermal Otel´de karşılaşan kırmızı beyazlılar, oyuna hızlı başladı



Samsunspor´un golleri peş peşe geldi

Karşılaşmanın ilk yarısında iyi oyun sergilemesine rağmen temsilcimiz Kilimli Belediyespor, 15´de Orhan, 27´de Kenan ve 32´de Hakan Aslan´ın gollerine engel olamayarak ilk yarıyı 3-0 mağlup tamamladı. İlk yarıda temsilcimiz Emin´in sağ kanattan getirdiği toplarla rakip kalede etikli olmaya çalıştı. Topa hakim olmaya çalışan temsilcimiz her ne karda kontrolü ele alamasa da iyi bir ilk yarı çıkardı.


İlk yarının sonlarına doğru Samsunspor´da yeni transfer Ekigho, ayak bileğine aldığı darbeyle sakatlandı. Nijeryalı oyuncunun yerine Serdar Gürler dahil oldu. Samsunspor&8217;un Nijeryalı forveti Zenke&8217;yi, Hurşit başarıyla durdurdu.



Sarı-Siyahlılar ikinci yarı toparlandı

Karşılaşmanın ikinci yarısında takım olarak iyi işler yapmaya çalışan Kilimli Balediyespor, Samsunspor ataklarına engel olamadı. 75´inci dakikaya kadar dayanan Kilimli Belediyespor, Ufuk´un golüne engel olmadı ve fark Samsunspor adına 4´e çıktı. Bu dakikadan sonra başka pozisyon olmayınca ekibimiz Kilimli Belediyespor sahadan 4-0 mağlup ayrıldı.


Sarı-Siyahlıların, Sürmenespor´un transferi Doğan, maçın 70 dakikasında aldığı darbeyle kısa süreli sakatlık geçirdi.


Samsunspor Kilimli Belediyespor karşılaşmasını izlemek üzere Boluya gelen Eski Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan, Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün ve Kilimli Belediyespor taraftarları maçı izledi.



Çalık: Çok çalışmamız gerekiyor

İlk sınavını Spor Toto Süper Ligin yeni takımlarından Samsunspor karşısında veren Sarı-siyahlı takım, almış oldukları mağlubiyete rağmen oynanan oyundan memnun&8230;. Ortaya konan futbol camiayı mutlu ederken Teknik Direktör Raşit Çalık "Süper Lig takımlarından Samsunspor maçını kaybettik. Bu maç bizim için eksikleri görmemiz açısından iyi oldu. İyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim ama çok çalışmamız gerek. Bu takım ligden düşmeyecektir. Takım iki gün iznin ardından Bolu Kızılcahamam´da kampa girecek " dedi.



Saha: Bolu Termal Otel 1 Nolu saha


Hakemler: Ahmet Elarslan , Serdar Deniz , Fatih Kök


Samsunspor: Kılıçarslan , Ersin , Kenan , Orhan , Başaran , Adem , Turgay , Hakan Arslan , Hakan Bayraktar , Ekigho, Zenke.


İkinci yarıda oyuna girenler: Kaleci Atilla, Aldemiro, Dilaver, Ufuk, Murat , Onur .


Kilimli Belediyespor: Gökhan , Ali Kemal , Kerim , Erdinç, Hurşit , Muhammet , Ahmet, Kader , Onur , Alişen , Emin.


İkinci yarıda oyuna girenler: Abdullah , Doğan , Mert , Berkan , Uğurcan , Murat Gür ,


Goller: Dk.15 Orhan, Dk.27 Kenan,Dk.32 Hakan Arslan, Dk.75 Ufuk (Samsunspor)

Editör: Pusula Gazetesi