Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Zonguldakspor, görüşmelerini sürdürdüğü oyunculara imza attırıyor. Dış transferde lig tecrübesi olan ve Antrenör Talat Özden´in yakından tanıdığı isimleri kadrosuna dahil eden Kırmızı-Lacivertliler, Düzcezspor´un sol kanat oyuncusu Fırat Türker´le her konuda anlaşma sağlandı. Fener´de Demir Madenciliğe ait Ofis´te Yönetim Kurulu Üyesi Seyfi Demir nezaretinde 27 yaşındaki Fırat Türker, kendisini kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.


Tarihi başarılarla dolu olan Zonguldakspor´a gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Fırat, "Zonguldakspor büyük bir camia, bu kulübe gelmek herkese nasip olmaz. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Buraya Şampiyonluk yaşamaya geldim. En iyi şekilde hep beraber inşallah başarılı oluruz. Bize güvenenleri inşallah mahcup etmeyeceğiz´´ ifadelerini kullandı. İSempatikavırlarıyla ilgi odağı olan Fırat´ın 9 yaşındaki oğlu Çağhan Zonguldaksporlu olduğunu söyleyerek formayla beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.


27 yaşında 12 kulüpte oynadı


Kariyeri başarılarla dolu olan Fırat Türker, Gaziantepspor´da futbol hayatına başladı ve profesyonel oldu. Ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Gaskispor, Zeytinburnuspor, Çaykur Rizespor, Gebzespor, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, Bozüyükspor, Pazarspor, Sarıyerspor, Turgutluspor ve son olarak Düzcezspor forması giyindi. U16 ve u17 de Milli takımlarda yer alan başarılı kanat oyuncusu, attığı gollerle de dikkat çekiyor.


Zonguldakspor, dış transferde şuana kadar Kilimli Belediyespor´dan Kaan Tan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor´dan Hakan Tan, Ünye Belediyespor´dan Barış Yılmaz, Körfezspor´dan Niyazi Hüseyinoğlu, 1930 Bafraspor´dan Volkan Bozkurt, Uşak Özel İdare Kulübü´nden Mehmet Yenişehir, 1930 Bafraspor´un Ersin Köken, Adıyamanspor´dan Yunus Balaban, Aydın 1923´ten Fatih Demir, Erdemirspor&8217;dan Olkan Sarı&8217;yı renklerine hattı.



Kimlik Kartı:


Adı-Soyadı: Fırat Türker


Doğum yeri: İstanbul/Eyüp


Yaş: 27 Mevki: Sol kanat


Oynadığı Kulüpler: Gaziantepspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Gaskispor, Zeytinburnu, Çaykur Rizespor, Gebzespor, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, Bozöyükspor, Pazarspor, Sarıyerspor, Turgutluspor Düzcezspor


Kariyeri: Türkiye Kupası 3 maç, Spor Toto 3. Lig 119 maç 9 gol, Spor Toto 2. Lig 49 maç 5 gol, Resmi Kupalar 3 maç 3 gol, Özel Turnuva ve Kupalar 3 maç, Özel maçlar 1 maç, Bölgesel Amatör Lig 21 maç 2 gol, Avrupa Şampiyonası 6 maç, A2 Ligi 30 maç 3 gol

Editör: Pusula Gazetesi