9 yıl aradan sonra Spor Toto 3. Lige yükselme başarısı gösteren Kilimli Belediyespor, genç ağırlı kadro oluşturuyor. İç transferde 8, dış transferde ise 7 oyuncuyla anlaşma sağlayan Sarı-Siyahlı ekip, Antrenör Raşit Çalık yönetiminde transferde hız kesmiyor.


Karabükspor´dan 3. genç oyuncu yolda


Özellikle genç oyuncuları takibe alan ekip, Kardemir Karabükspor´dan Recep Mertcan Eskin ve Muhammet Utku´dan sonra yine aynı ekipten 3. genç oyuncuyu kadrosuna dahil etmek harekete geçti.


Kardemir Karabükspor´un A2 takımında yer alan A takımda çalışmalara katılan 19 yaşındaki defans oyunsu Fatih Şirin, Kilimli Belediyespor´la anlaşma aşamasına geldiği öğrenildi.


Geçen sezon A2 Lig´inde 23 maçta yer alan başarılı defans oyuncu, performansıyla A takımla da yer aldı.


Sarı-Siyahlı yönetim, Çalık´ın transfer edilmesi istediği oyuncuları bu hafta masaya yatırarak son kararı verecek.


Kilimli Belediyespor Antrenör Raşit Çalık, takımı genç ve tecrübeli futbolcularla harmanlayarak, verimli bir ekip oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.


Çalık, "Özellikle genç oyuncuları kadromuza dahil etmenin çalışmalarını yapıyoruz. Bunda da şimdiye kadar büyük ölçüde başarılı olduk. Sol bek, kaleci ve stoper mevkiine oyuncu alarak transferi tamamlamak istiyoruz.


Bayrampaşaspor´dan Oğuz Küçük´ün sözleşmesi devam ettiğinden ve Arsinspor´dan kaleci Ufuk Ali´nin yaş kontejyanına girmesinden dolayı transferden vazgeçtik. Salı günü Kilimli Belediyespor´un Sosyal Tesisleri´nde toplanacağız. Çarşamba günü de sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirileceğiz. " dedi.


Şuana kadar 14 oyuncu


İç transferde Anıl Kalyoncu, Ali Kemal Özdemir, Onur Kılıç, Emin Erol ve Ahmet Olgun ayrıca alt yapıdan Berkan Akdeniz, Uğurcan Şen, Dış transferde ise Yomrasspor´dan forvet oyuncusu Kader Kaynar, Sürmenespor´dan sağ bek Abdullah Civelek, Geredespor´un orta saha oyuncusu Murat Gür, Yalıspor´dan stoper Erdinç Kedikli, Karabükspor A2 sol kanat oyuncusu Recep Mertcan Eskin, ön libero Muhammet Utku, İstanbulspor´dan orta saha oyuncusu Ali Şen Kandil´le anlaşma sağlamıştı.



Adı-Soyadı: Fatih Şirin Doğum yeri: Karabük


Yaş: 19 Mevki: Defans


Oynadığı Kulüpler: Karabük 5000 Evler, Kardemir Karabükspor


Kariyeri: Deplasmanlı Süper Gençler Ligi 36 maç, A2 Ligi 41 maç 1 gol

Editör: Pusula Gazetesi