Zonguldak Adliyesi&[#]8217;nde görev sürelerini dolduran hakim ve savcılar için adliye personeli tarafından veda gecesi düzenlendi.

Emirgan Otelde düzenlenen veda yemeğine Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Cumhuriyet Savcısı Ali İrfan Yılmaz, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Neşe Kurt, Zonguldak Barosu Başkanı İbrahim Kerem Ertem, çok sayıda avukat ve hakimler katıldı.


Tayini çıkan mesai arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar dileyen Cumhuriyet Savcısı Ali İrfan Yılmaz, &[#]8220;Bir veda anıdır ayrılık ağızlar susar gözlerle anlaşılır artık. Herkes duygusal, biraz karamsardır. Gidenler arkaya bakmak istemezler, kalanlarsa unutmak. Çok söylenecek söz vardır. Kalanında gideninde aklında bir sürü soru vardır. Unutulmak sözü boğazlarda düğümlenir. Sarılmalar özlem dolu sözler, beni unutma hakkını helal et demeler. Veda ederken giden kalana, kalan gidene gözlerde sadece yaş vardır birazda iç çekme. Omuz omuza yürümüşken dostlara veda edemezsin. Aslında etmek istemezsin. Ama bir gerçektir bu dünyada veda. Dostun az olduğu yerde dosta veda etmek zordur&[#]8221; dedi.


Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır ve Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem ise, tayini çıkan hakim ve savcılara yeni görevlerinde başarılar diledi.


Zonguldak adliyesinde tayini çıkan isimler ise şöyle:


Adli Yargı Hakimleri: Bekir Çelik, Gökçe Yıldız, Erdoğan Yavuz, Cemile Aslan.


1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Aykın Özer,


İdari Yargı Hakimleri: Sema Daştan, Mustafa Püsküllüoğlu, Abdullah Çelik.


Vergi Mahkeme Başkanı Tekin Yalım.


Hakim ve Savcılara görev süresinde göstermiş oldukları üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Veda gecesi canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar devam etti.



Editör: Pusula Gazetesi