Zonguldakspor Yönetim Kurulu, teknik heyetin raporunu incelemek başta olmak üzere, çeşitli konuları görüşmek için Kulüp Başkanı Salih Demir başkanlığında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında toplandı.


Zonguldak Spor Yönetim Kurulu transfer edilecek futbolcular, Zonguldakspor Kulüp binasının kiralanması ve tadilatı, Zonguldak Spor formaları, teknik heyetin raporunu görüşmek üzere Salih Demir Başkanlığında bir araya geldi.

Toplantıda transfer edilen 14 futbolcu ve transferi düşünülen futbolcular ile ilgili teknik heyetin raporunun görüşüldüğü açıklandı.

Zonguldakspor Yönetimi ayrıca 1930 Bafraspor´un kaleci Ersin Köken ve Adıyamanspor´un forveti Yunus Balaban´la kesin olarak anlaştıklarını açıkladı.
Yönetim Kurulu toplantısı sonrası spor kamuoyuna açıklama yapan Kulüp Başkanı Salih Demir "Transferde çok acele kararlar alıp , hata istemiyoruz. Hataya tahammülü olmayan bir konumdayız, bu nedenle transfer edilecek futbolcuları ince eleyip sık dokuyoruz. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda transferi düşünülen futbolcu isimlerini yönetim kurulu ile birlikte tartışıyoruz. Sonuçta çok iyi bir kadro kuracağız.

Transferi düşünülen futbolcular ile görüşmelerin halen devam ettiğini belirten Demir açıklamasında ayrıca kulüp binasının kiralanması ve tadilatına ağırlık verdiklerini, Zonguldak halkını güçlü ve vakur bir futbol takımı ile temsil etmeyi hedeflediklerini vurgulayarak, "Zonguldakspor için açtığımız yeni ve beyaz sayfada arkamızda leke bırakmamak için her şeyi sık dokuyup ince eliyoruz, oyuncuların forması ile taraftarlarımızın forması, futbolcu dinlenme odalarından yemekhaneye kadar her şey Zonguldakspor´un adına yakışır şekilde düzenlenecek." dedi.


Demir şuana kadar kesin olarak anlaşma sağladıkları isimleri açıkladı:


İç transfer: Burak Et, Miraç Erdoğan, Suat Kerçin, Tugay Sakar, Ali Yıldırım, Mustafa Göktaş,


Dış transfer: Kilimli Belediyespor´dan Kaan Tan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor´dan Hakan Tan, Ünye Belediyespor´dan Barış Yılmaz, Körfezspor´dan Niyazi Hüseyinoğlu, 1930 Bafraspor´dan Volkan Bozkurt, Uşak Özel İdare Kulübü´nden Mehmet Yenişehir, 1930 Bafraspor´un Ersin Köken, Adıyamanspor´dan Yunus Balaban


Editör: Pusula Gazetesi