Amelebirliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, eğitime el atacaklarını ve Zonguldak&[#]8217;ta eğitim için her şeyi yapmaya hazır olduğunu söyledi.


Amelebirliği Başkanlığının sadece koltukta oturmak olmadığını dile getiren Kalaycıoğlu, makamların gelip geçici olduğunu önemli olan hizmette dostluk olduğunu belirtti.


Başka illerde Amelebirliği burslarından faydalanıp yetki sahibi olan insanları görmek istediğini belirten Kalaycıoğlu; &[#]8220;Amelebirliği Zonguldak&[#]8217;ın en eski kuruluşlarından biri. Biz halka hizmet ediyoruz. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan hizmet ve dostluktur. Bu zorlukları aşmanın bir tek yolu da birlik beraberliktir. Amelebirliği Başkanlığı sadece koltukta oturmak değil. Bizim 13 bin üyemiz var. Başka yerlerde Zonguldak Amelebirliği bursu ile okuyup yetişmiş insan sayısı neden az. Bu soruna el atacağız. Amelebirliği olarak eğitime de ilerlemek için çalışacağız. Amelebirliği burslarından faydalanarak okuyan insanları başka illerde yönetici olarak görmek istiyoruz. Benim değişik bir insan olduğunu göreceksiniz. Eğitim için tapuları yıkacağız. Eleştirilerde alacağız. Ama önemli olan benim ne yaptığımdır. Vicdanımla baş başa kaldığımda rahat olmalıyım. Bunun için çok çalışacağım&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi