Yeni sezon öncesinde yeniden yapılanmaya giden Zonguldakspor, öncelikle iç transferi tamamlamak üzere harekete geçti. Salih Demir Başkanlığındaki transfer komitesi, Antrenör Talat Özden´le anlaşma yaptıktan sonra iç transferi bitirmek için harekete geçti.


Demir önderliğinde gerçekleştirilen iç transferde kalması istenen oyuncularla geçtiğimiz hafta başından itibaren görüşmelerde, şuana kadar 2 oyuncuyla kesin anlaşma sağlandı.


Miraç ve Burat Et´le anlaşma sağlandı


Geçen sezon Zonguldakspor´un kadrosunda yer alan Burak Et ve Miraç Erdoğan´la masaya oturum Yönetim, bu iki oyuncuyla kesin olarak anlaşmaya vardı.


Geçtiğimiz günlerde yapılan ilk görüşmede iki oyuncuyla anlaşamayan Zonguldakspor Yönetimi, takıma önemli katkı sağlayacağını düşünerek mutabakata vardı.


3 oyuncuyla görüşmeler sürüyor


Zonguldakspor Yönetimi ayrıca iç transferde geçtiğimiz sezon kadroda yer alan Suat Kerçin, Tugay Sakar ve Mustafa Göktaş´la masaya oturacak.


Demir: Zonguldak´a yakışan ekip oluşturuyoruz


İç transferi bir an önce tamamlayarak Cumartesi günü dış transferlerle beraber Zonguldak´ta bir araya getireceklerine değinen Zonguldakspor Kulübü Başkanı Salih Demir, "Takımın iskeletini bozmak istemiyoruz. Bu bağlamda iç transferlerde belirlenen oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Zonguldak yakışan iyi bir ekip oluşturmak istiyoruz." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi