Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili adayı İlhami Yılmaz, Kdz. Ereğli ilçesine bağlı köylerde vatandaşlarla buluştu.


MHP Zonguldak 1. sıra milletvekili adayı İlhami Yılmaz ve 2. sıra milletvekili adayı Oğuz Turhan, 3. sıra adayı Semih Çolak Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Sücüllü, Bayat, Terzi Köyünde vatandaşlarla buluştu.


Köy ziyaretlerinde vatandaşlar MHP Zonguldak 1. sıra milletvekili adayı İlhami Yılmaz´a büyük ilgi gösterirken Yılmaz&[#]8217;da kendilerine, gösterilen ilgiden memnun kaldığını belirtti. Köy ziyaretleri ile ilgili bilgiler veren Yılmaz, köylerdeki en büyük sorununun yol,su ve işsizlik olduğunu söyledi.


KÖYDES projesini de eleştiren Yılmaz şöyle konuştu:


&[#]8220;Vatandaşlarımız problemlerinin olduğunu bize söylüyorlar. Bu bölgede yol ve su sorununun yanı sıra işsizlik sorunu var. KÖYDES projesi diye bir proje var. 9 seneden beri vatandaşımızın önüne bu projeyi getiriyorlar. Bu projeyle Türkiye&[#]8217;nin her yerindeki bütün köylerin yol ve su sorununu haletliklerini söylüyorlardı. Demek ki bu yalan, yalanın kuyruklusu olmuş. Ben burada bunun yalan olduğunu gördüm. Köylümüzle adeta aptal yerine koyuyorlar. Bu sefer vatandaşımıza bu problemleri yerinde ifade etmek suretiyle Allahın izniyle vatandaşlarımız kendilerinin kandırıldıklarını görmüş olacaktır. MHP inandıkları doğrultusunda söylediği düşüncesini birleştirerek Türkiye&[#]8217;nin evvela üniter yapısını, milli birliğini ve devletin üzerinde oynanan oyunların bozulmasını da sağlamak için hem yalanın ve dolanın önüne set koymak için MHP etrafında toplanacağını düşünüyoruz.&[#]8221;


12 Haziran seçimlerinin bir yeter artık&[#]8217;ın başlangıcı olduğunu kaydeden Yılmaz, &[#]8220;Korkunun ecele faydası yok, AK Partinin korktuğu parti MHP&[#]8217;dir Bakan Hayati Yazıcı&[#]8217;nın telefonuna gelen mesajı 2 günde çözüp meydanlarda Başbakan ifade ediyor. Ama ortada bir kaset furyası gidiyor. O kaset furyası ile ilgili sahiplerini bulmakta zorlanıyor. Demek ki işin içinde kimler var. Kimin tezgahı buda meydana çıkmış oluyor. İnsanlar iki yüzlü olmayacak, riyakar olmayacak, net konuşmalar yapacak. Allah büyüktür milletimiz bunları görüyor. Millet yeter artık diyor. Bir zamanlar milletimiz yeter artık dedi anlayışı değiştirdi. 12 Haziran seçimleri de bir yeter artık&[#]8217;ın başlangıcı olacaktır&[#]8221; diye konuştu.


MHP Zonguldak milletvekili adayı Semih Çolak, köylerdeki gençlerle sohbet ederek &[#]8221;Bana oy vermeyen benim gibi kel olsun&[#]8221; diyerek espri yaptı.


12 Haziran seçimlerinde herkesten destek beklediklerini belirten Çolak, &[#]8220;Herkese şunu söylüyorum. Artık polislerimizin tokatlanmadığı, askerlerimizin şehit edilmediği bir ülkede yaşamak istiyoruz. Tek hedefimiz bu, bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü bozmasınlar istiyoruz. Bir karış toprağımız var, eskiden Viyana&[#]8217;dan Çin seddi&[#]8217;ne kadar bizimdi, şimdi bir karış toprağımız var, ona da göz diktiler. Ülkenin bankaları, fabrikaları, tersaneleri gitti, satmadığımız bir şey kalmadı. 170 milyar dolar olan borcumuz 650 milyar dolara çıktı ve hala daha bolluktan bahsediliyor&[#]8221; dedi.

MHP Zonguldak 1. sıra milletvekili adayı İlhami Yılmaz ve 2. sıra milletvekili adayı Oguz Turhan, 3. sıra adayı Semih Çolak ve beraberinde MHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı İlkay Özdemir ile birlikte Alaplı ilçesine giderek MHP Alaplı İlçe başkanı İsmail Altay&[#]8217;ın kızı Tuba Altay&[#]8217;ın düğününe katıldı. Erhan Arslan ve Tuba Altay çiftini kutlayan ve mutluluklar dileyen İlhami Yılmaz daha sonra ilçeden ayrıldı.
Editör: Pusula Gazetesi