TSO´dan sabah kahvaltısı


2010 - 2011 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası 1´inci Kademe maçlarını Bilecik Grup Merkezi´nde oynayacak olan Zonguldakspor kafilesi, dün sabah saatlerinde yola çıktı.


Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir, Zonguldakspor kafilesine sabah kahvaltısı verdi.


23 kişilik sporcu kafilesi ve Antrenörler Resul Kumaş, Birol Yılmaz ve Hasan Şenol, Kulüp Müdürü Muhammet Koca yönetiminde kahvaltının ardından Kulüp Binası´ndan Otobüsle, Bilecik´e hareket etti.



Kumaş: Hedefimiz üst tura yükselmek

Zonguldakspor Antrenörü Resul Kumaş, İlimizi Türkiye Şampiyonası´nda en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, "Alt yapıda çok yetenekli oyuncular bulunuyor, zaman zaman A takımda da şans verdik. Hedefiz bir üst tura yükselmek, bunu da başaracak kadroya sahibiz. Maddi ve manevi olarak yanımızda olan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir ve yönetimine teşekkür ediyorum. " dedi.



Zonguldakspor´un Şampiyonadaki rakipleri:

Bilecik Grup Merkezi´nde Zonguldakspor´la beraber, İstanbul (Selimiyespor), İstanbul (Kartal Belediyespor), Kocaeli (Derince Belediyespor), Kocaeli (İzmit Belediyespor), Yalova (Safranyolu Doğuşspor) takımları yer alıyor.



İlk maç bugün

Bilecik´te yapılan kura çekimiyle Zonguldakspor, ilk maçını Kocaeli temsilcisi Derince Belediyespor´la bugün 14.00´da yapacak.


U19 Türkiye Şampiyonası Statüsü:

1. kademe müsabakaları, 4 takımlı 3, 5 takımlı 1, ve 6 takımlı 20 olmak üzere toplam 24 ayrı grup merkezinde, 74 ilden 137 takımın katılımıyla oynanacak. Grup birincisi olan 24 takım ise 2. kademe müsabakalarında 6´şar takımlı 4 grup merkezinde mücadele edecek. Finale kalan 4 grup birincisinin eleme usulü oynayacakları müsabakalar ile U19 Türkiye Şampiyonu belirlenecek.
Editör: Pusula Gazetesi