Bartın Özel Başarı Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu, Anneler Günü nedeniyle program düzenledi. Başarı Yurdu&8217;nda kalan öğrencilerin ailelerine yönelik düzenlenen program kapsamında Amasra&8217;ya gezi düzenlendi. Amasra&8217;yı gezerek alışveriş yapan öğrencilerin anneleri daha sonra Kutlubeyyazıcılar Köyü&8217;nde bulunan mesire alanına götürüldü ve burada piknik yapıldı.



Annelerin hakları ödenmez



Annelerin hakkının asla ödenemeyeceğini ifade eden Bartın Özel Başarı Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Zeki Işık, &8220;Yurdumuzda kalan öğrencilerimizin ailelerini anlamlı bir günde bir araya getirerek anneler günü programı düzenledik. Birlik, beraberlik ve en önemlisi anneler gününün kutlanması adına düzenlediğimiz bu programla varlık sebebimiz olan annelerimizi memnun edebildiysek bundan onur duyarız&8221; dedi.



Kaynaşma ve dayanışmaya katkı



Başarı Yurdu&8217;nda kalan öğrencilerin anne ve babalarından oluşan yaklaşık 70 kişinin katıldığı programda annelere gül dağıtılıp çeşitli hediyeler verildi. Çocuklarının kaldığı yurt yönetimi tarafından Anneler Günü nedeniyle düzenlenen programa teşekkür eden öğrenci velileri, &8220;Böyle anlamlı bir günde çocuklarımızın kaldığı yurttaki öğrencilerin ailelerinin bir araya getirilmesi birlik, beraberlik ve kaynaşma adına güzel oldu&8221; şeklinde konuşarak duygularını ifade ettiler.



Başarı ilk yılda başarıyı yakaladı



Bir yıl önce faaliyete geçen Bartın Özel Başarı Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu 1. yılında başarıyı yakaladı. 2011 YGS&8217;de tüm puan türlerinde YGS Bartın Birincisi Başarı Yurdu&8217;ndan çıktı. Başarı yurdunda kalan Hakan Emre Babacan tüm puan türlerinde YGS Bartın birincisi olurken, yine aynı yurtta kalan Faruk Kanatsız isimli öğrenci de YGS 3&8217;de Bartın dördüncüsü oldu. Yurt öğrencilerinden Safa Korkmaz ve Yavuz Ertuğrul isimli öğrenciler de ilk 5 bine girmeyi başardı. Yurt Müdürü Zeki Işık YGS&8217;de başarılı dereceler elde eden öğrencilerini tebrik etti.

Editör: Pusula Gazetesi