AK Parti Zonguldak Milletvekili 3. sıra Adayı Özcan Ulupınar Çaycuma Devlet Hastanesi&[#]8217;ni ziyaret etti. Ulupınar&[#]8217;a Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı ve il genel meclis üyeleri de eşlik etti. İlk olarak Hastane Müdürü Mustafa Verimbaş ile görüşen Ulupınar, hastane ek binasının son aşamaya gediğini söyleyerek;&[#]8221; Sağlıkta dönüşüm projelerimizin bütün dünyanın takdirini topluyor. Bizler ek binanın takipçisiyiz, olmuş bilin&[#]8221; şeklinde konuştu.


Müdür Verimbaş ise şu anda 150 yatak kapasitesi olan hastanenin acilen ek binaya ihtiyacı olduğunu belirterek; &[#]8220;Bakanlığımız bir yada iki kişilik otel statüsünde odalar istiyor. İnşallah gerçekleşecek ve örnek ilçe hastanesi düzeyine çıkacak. Bizler her zaman hizmet için varız, elimizi gerekirse gövdemizi taşın altına koyarız. Sizlerden sadece bu konuyu takip etmenizi istiyoruz&[#]8221; diye konuştu.


Hastane Başhekimi Hasan May&[#]8217;a da ziyaret gerçekleştiren Ulupınar başarılarından dolayı Başhekim May&[#]8217;ı kutladı. Ulupınar; &[#]8220;Sizlere her zaman ihtiyacımız var. Allah başımızdan doktorlarımızı eksik etmesin. Sağılık çok önemli, var olan eksikliklerde zaman içinde tamamlanacaktır. Buraya diğer ilçe hatta illerden de hasta geliyor. Devrek ve Çaycuma&[#]8217;nın ek binalara en kısa zamanda tamamlanacaktır&[#]8221; diye konuştu.


Hastanenin eksikleri hakkında bilgi veren Başhekim May ay sonu 4 yataklı koroner yoğun bakım ünitesinin açılacağını ifade ederek; &[#]8220; Bölgede kalp hastası çok fazla. Altyapısıyla çok modern bir yoğun balım ünitesi olacak&[#]8221; dedi.


Ulupınar ve partiler son olarak servis ve poliklinikleri ziyaret ederek tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunarak karanfil verdiler.

Editör: Pusula Gazetesi