AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili Adayı Köksal Toptan eşi Saime Toptan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Kadın Kolları Başkanı Havva Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, Amelebirliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu ve partili yöneticiler ile birlikte Karaman beldesinde seçim gezilerini sürdürdü.
Köksal Toptan eşi Saime Toptan ile birlikte beldede el işi sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Sekiz günde gerçekleştirilen kurs kapsamında sergilenen ürünleri beğenen Saime Toptan, kursiyerleri tebrik etti.
AK Parti heyeti açılışın ardından Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı ile birlikte makamında bir araya gelerek beldedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. TBMM Eski Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Adayı Köksal Toptan, ardından Eşi Saime Toptan ile birlikte Karaman Beldesine Bağlı Keller Köyü Merkez Mahallesi, Çavuşlar mahallesi ve Kadıoğlu mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.
Kahvede vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sıkıntılarını dinleyen Toptan, Keller köyünün Çavuşlar Mahallesi ile Merkez Mahallesi arasında yaşanan su sorununa çözüm istedi. Her iki mahallenin sakinlerin dinleyen Toptan, zaman zaman çıkan gerginliği yatıştırdı. Uzlaşı yoluyla sorunun çözülmesini isteyen Toptan, Merkez Mahallesi&[#]8217;nde 101 yaşındaki yaşlı kadın ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.
Toptan, ziyaretlerinde vatandaşları 7 Mayıs 2011 günü yapılacak olan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan&[#]8217;ın katılacağı mitinge davet etti.
Editör: Pusula Gazetesi