Kozlu merkezde esnafları gezdikten sonra seçim bürosunun önündeki caddeye taşan vatandaşların yoğun ilgisi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Uzun, &[#]8220;Biz ortak aklın adayıyız&[#]8221; dedi.
Zaman zaman izdihamın yaşandığı açılış töreninde kendisini izleyen kalabalığa seslenen Ali Uzun, &[#]8220;Zonguldaklı hemşerilerim, parti ayırmaksızın diyalog kurduğumu, insani ilişkilerimin de iyi olduğumu biliyor. Bu yüzden bağımsız olarak adaylığımı koydum. Siyasi partiler gibi seçim vaadim olmayacak. Ama siyasi partilerin seçim bildirgelerini sizin adınıza en iyi şekilde takip edeceğime söz veriyorum. İnanıyorum ki 12 Haziran akşamı Zonguldak halkı Türkiye´ye bir mesaj verecektir. Bizi meclise göndererek, Halkımızın sesi olmaya onların dertleriyle dertlenmeye söz verdik&[#]8221; diye konuştu.
Kozlu seçim bürosunun açılış kurdelesini vatandaşlara kestiren Ali Uzun, alkış sesleri arasında vatandaşlar beraber seçim bürosunu gezdi. Seçim bürosunda sloganlarla karşılanan Ali Uzun, Şair Aşık Yanari´nin kendisi için yazdığı şiiri dinlerken duygulu anlar yaşadı. Yoğun izdihamın yaşandığı açılışta vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.
Açılışın ardından seçim gezisine devam eden Ali Uzun, Kozlu esnafını gezmeye devam etti.
Editör: Pusula Gazetesi