Horoz diyarında düdük çalacak


Zonguldak Bölgesel hakemlerinden Celalettin Karayılan, BAL 8. Grup´ta hafta sonu Denizli Konakspor - Kuşadasıspor karşılaşmasında düdük çalacak.


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8´nci Grup´ta lider durumda bulunan Çiğli Belediyespor´un ardından 47 puanla üçüncü sırada olan Konakspor´un, Kuşadasıspor ile oynayacağı çok kritik karşılaşmayı Zonguldak Bölgesel hakemlerinden Celalettin Karayılan yönetecek. Pazar günü, Denizli Samim Gök Sahası´nda saat 14:00´da oynanacak karşılaşmada, Karayılan´ın yardımcılıklarını ise Kocaeli Bölgesinden Erdem Kaçar ve Alparslan Yavuz üstlenecek. Karşılaşmanın Dördüncü hakemliğini de Denizli Bölgesinden Suat Omak yapacak.



Spor Toto 3. Lig´de düdük çalacak


Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto 3. Lig´de hafta sonu Arsinspor - İstanbulspor A.Ş. maçında Zonguldak Ulusal hakemlerinden Osman Ender Bulut´a görev verdi.


24 Nisan Pazar günü Trabzon Arsin İlçe Stadyumu´nda oynanacak olan karşılaşmada, Bulut´un yardımcığını Karabük Ulusal Yardımcı hakemlerinden İbrahim Çorbacı ve Enes Vahit Çavuş yapacak. Arsinspor 42 puanla 11, İstanbulspor ise 39 puanla takip ediyor.



Gözlemcilere görev


Merkez Hakem Kurulu, Zonguldak Bölgesi gözlemcilerine Bölgesel Amatör Lig ve A2 Lig´inde görevlendirdi. Bölgesel Amatör Lig´de Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor - Kaynaşlı Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmada Metin Cevahir gözlemleyecek.


Türkiye A2 Lig´inde Boluspor - Altayspor arasında oynanacak olan karşılaşmada Erol Pesen görev yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi