AK Parti&8217;nin milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşen birlik beraberlik yemeğinde iddialı açıklamalar yapıldı. Ak Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, &8220;12 Haziran seçimleri için hep beraber omuz omuza, gönül gönüle, kol kola olarak bu süreci birlikte icra edeceğiz. Bütün çabamızla gayret göstereceğiz. Hedefimiz olan 2 milletvekilimizi ilimizden hep birlikte çıkaracağız&8221; dedi.



Başbakana teşekkür


İl Başkanı Arslan&8217;dan sonra konuşan 2. sıra milletvekili adayı Seyfettin Kalay, &8220;Aday adaylık sürecinde arkadaşlarımızla beraber birbirimizi kırmadan tatlı rekabet içerisinde çalışmalar yürüttük. Bu süreçte bize güvenini gösteren bütün teşkilatlarımıza halkımıza ve Sayın Başbakanımıza bizi aday gösterme lütfünde bulunduğu için çok teşekkür ediyorum. Aday adayı arkadaşlarımızla çalışırken beraber konuştuğumuz bir hadise vardı. Bu süreçte 11 Nisan&8217;dan sonra da aday gösterilelim ya da gösterilmeyelim, beraber el ele çalışacağımıza dair görüşler bildirmiştik&8221; şeklinde konuştu.



Ülkemize hayırlar getirsin


Seyfettin Kalay, &8220;Bunu gerçekleştirmek için söz vermiştik. Bu süreç, 12 Haziran&8217;a giden yolun başlangıcıdır. Arkadaşlarımızla bir aradayız. Bundan sonra da bir arada olacağız. Bartın&8217;ın sesini Ankara&8217;da duyurmak için çalışacağız. Yılmaz Bey ile beraber bu süreçte bize düşen tüm gayreti göstereceğiz. Köyleri, beldeleri, evleri tek tek gezeceğiz. Kazananın Bartın olmasını diliyorum. Haziran&8217;da yapılacak olan genel seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. İşimiz hizmet, gücümüz millet diyorum&8221; diye konuştu.



Ak Parti 2-0&8217;ı açık ara alacak


Milletvekili Tunç &8220;Milletvekili Adayımız Seyfettin Bey ile birlikte halkın arasına girdiğimizde insanların gözlerinde gördüğümüz ışıltı heyecanımızı daha da artırdı. Doktor Seyfettin Kalay, Bartın halkının güler yüzüyle, çalışkanlığıyla yakından tanıdığı bir kardeşimiz. Diğer aday adaylarımız ve teşkilatımızla birlikte alacağımız başarı hepimizin başarısı olacak. Gerek bizim partililerimiz olsun gerekse başka partilere mensup kişiler olsun Ak Parti 2-0 yapacak diye konuşuyorlar. Biz de diyoruz ki, Ak Parti 2-0&8217;ı açık ara alacak. Bartın bölgesinde değil, ülkede en başarılı iller arasında olacaktır&8221; ifadesini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi