Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref&[#]8217;in istifa etmesinin ardından başkanlığa seçilen CHP&[#]8217;li Belediye Meclis Üyesi Muharrem Akdemir, projeleri hakkında bilgiler verdi. İHA&[#]8217;ya çalışmalarını ve projelerini değerlendiren Başkan Muharrem Akdemir, özellikle şehrin görsel görüntüsüne ve kanalizasyon problemine önem verdiğini kaydetti.
Zonguldak&[#]8217;ın imajını değiştirmek istediğini söyleyen Başkan Akdemir, &[#]8220;Mahalle düzenlemeleri ve Zonguldak&[#]8217;ın girişinden bu tarafa görsel görüntü bizim için çok önemlidir. Onların düzenlemelerini yapıyoruz. Park ve bahçeler Müdürlüğü ile ilgili girişimleri yaptık. Bir de kısa zamanda proje çizildi. Çalışmalara başlanıldı. Onları Zonguldak&[#]8217;a adapte etmek istiyoruz. Şehrimizin ilk görüntüsünü, görsel güzelliğini halkımıza imaj olarak değiştirmek istiyoruz&[#]8221; dedi.
Alt yapı tesislerinin yeterli olmayışı nedeniyle mahallelerde kanalizasyon probleminin hat safhaya ulaştığını aktaran Başkan Muharrem Akdemir, sözlerini şöyle tamamladı:
&[#]8220;Zonguldak&[#]8217;ın önemli sorunlarından bir tanesi mahallelerdeki kanalizasyon sorunlarıdır. Alt yapı tesisleri çok iyi olmadığından mahallelerdeki bu sıkıntılar hat safhaya ulaşmış. Eleman azlığından kaynaklanan hadiselerde var. Ama biz ilgili arkadaşlarımızı, çalışma arkadaşlarımızı uyardık. Onlar da bize söz verdi. Gece gündüz çalışıyorlar. Bu ilgili kanalizasyon bağlantılarını düzgün bir şekilde yapılarak, özellikle Fen İşleri Müdürlüğü&[#]8217;nü ilgilendiren duvarlar kayan göçen yerleri tamir etmek çok önemli ama çok masrafa dayanıyor. En ihtiyaç olan yerden yapmaya çalışacağız. Ki yapacağız.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi