Kırmızı-Lacivertli ekip Zonguldakspor, Ligin 10. haftası Kozlu Belediyespor´la oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Antrenör Barış Gonca nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu´nda yapılan son çalışmada futbolcuların istekli ve arzulu olmaları dikkat çekti.


Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda 5´e 2 pas çalışması yapan oyuncular, antrenmanı çift kale maçla tamamladı. Antrenör Barış Gonca antrenmanı sık sık durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu.


Antrenör Barış Gonca´nın takımın başına gelmesinin ardından Zonguldakspor ligde 7 puan kazandı. Gonca´lı Zonguldakspor, Ligin 7. haftasında Filyos Ateşspor´u 4-1, 8. hafta deplasmanda Devrek Belediyespor´u 1-0 yenerken, 9. hafta ise Alaplı Belediyespor´la deplasmanda 0-0 berabere kaldı.


Zonguldakspor ligde oynadığı 9 maçtan 6 galibiyet, 1 beraberlikle toplam 19 puan topladı ve 3. sırada yer alıyor. Süper Ligin flaş takımı Kozlu Belediyespor ise oynadığı 9 maçtan 5 galibiyet 3 beraberlikle 18 puan topladı ve Zonguldakspor´un hemen altında 4. sırada yer alıyor. Ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren karşılaşmadan Zonguldakspor mutlak galibiyet bekliyor. Kozlu Belediyespor ise ligin güçlü takımlarından aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor. Antrenör Serkan Bankoğlu yönetimde bu sezon ilk üçü hedefleyen Kozlu Belediyespor´un, Zonguldakspor karşısında sergileyeceği futbol merakla bekleniyor.

Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu´nda oynanacak olan Zonguldakspor &8211; Kozlu Belediyespor karşılaşmasını Murat Dinler yönetecek. Dinler´in yardımcığını ise Celalettin Karayılan ve Emir K. Aslan yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi