Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Milletvekilliği adaylığı için görevinden istifa eden İsmail Eşref&[#]8217;in ardından yeni göreve seçilen Belediye Başkanı Muharrem Akdemir&[#]8217;e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Ak Parti Grup Başkanı Abdullah Karagüzel, seçimlerde centilmence mücadele ettiklerini belirtirken, Belediye Meclis Üyesi Metin Demir ise, doğru olan her projenin yanında olacaklarını söyledi.


&[#]8216;Doğru olarak inandığımız işlerde sonuna kadar size destek vereceğiz&[#]8221; diyen Ak Parti Grup Başkanı Abdullah Karagüzel konuşmasında şunları söyledi:


&[#]8220;Bizler grubumuz olarak meclis salonunda mücadele ettik. Siyaset mücadele olduğu sürece realite kazanıyor. Öbür türlü durağanlık çok fazla bir şey ifade etmiyor. Centilmence bir mücadele ettik. Sonuçta arkadaşlar sizi takdir ettiler. Saygı duyuyoruz. Bugüne kadar yaptığımız mücadelemize grup olarak devam edeceğiz. Ama sizde takdir edersiziniz ki, yanlış bulduğumuz işlerde uyarı ve tenkit görevimizi yerine getireceğiz. Bu vesileyle arkadaşlarım adına sizlere başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.


DEMİR: ELEŞTİRİLMESİ GEREKEN


YERDE MUHAKKAK ELEŞTİRECEĞİZ


Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Metin Demir ise: &[#]8220;Sizi tebrik ediyor hayırlı olsun diyorum. Yüklendiğimiz muhalefet görevi nedeniyle, geçtiğimiz 2 yıl içinde bazı çevrelerden eleştirildik. Bu eleştiriler Belediye başkanına ve başkanlık makamına neden daha fazla ve daha sert eleştiri getirmediniz şeklindeydi. Biz eleştirilmesi gereken noktada muhakkak eleştireceğiz. Ama yaptığımız her eylem ve her söz bir kere gerçeğe uygun olacak ve bu çizgide ilerliyoruz. Geçtiğimiz 2 yılda da özellikle 69 ambarları, lavuar alanı gibi kentin kaderini yakından ilgilendiren konularda, elimizden geldiği kadar yapıcı bir yol tuttuk. O anlamda destek vermeye çalıştık. Biz sizin başkanlık döneminizde de elimizden geldiği kadar bu yapıcı muhalefet anlayışımızı devam ettirme kararındayız. Özellikle merkezi hükümetle diyalog gerektiren, bakanlıklarda işbirliği gerektiren durumlarda biz de il başkanlığımızla yanınızda olacağımızı söylüyoruz&[#]8221; şeklinde konuştu.


AKDEMİR: DOĞRULARIN YANINDA OLDUĞUMDAN ŞÜPHENİZ OLMASIN


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akdemir: &[#]8220;Doğruların yanındayım. Bundan şüpheniz olmasın. Zonguldak için doğru olan neyse hep beraberce, dostça ve kardeşçe sevgi ve saygı çerçevesinde bu işleri beraber yürüteceğiz. 3 yılımız var. Bu 3 yıl içersinde kesinlikle kurallar çerçevesinde ve yasa yönetmelik neyi emrediyorsa, öyle olacak. Beni de biraz tanıdınız. Tanımaya çalıştınız. Kişiliğimden ödün vermeden ve onu bozmadan Zonguldak halkı için çalışacağız. Zonguldak&[#]8217;ın sorunlarını biliyorum. Çözme aşamasında tabiî ki sıkıntılar olacaktır. Mahalle muhtarlarıma da aynı şeyi söyledim. Zonguldak için güzel işlere birlikte karar vereceğiz. Zonguldak halkı için güzel işlerin olduğu çalışmalarda altında bizim de imzamız olursa, biz büyük haz duyacağız. Zonguldak&[#]8217;ta yaşayacağız. Burada doğduk. Dostça ve kardeşçe Zonguldak&[#]8217;a hizmet edeceğime inanıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi