Zonguldak Tabip Odası, İl Sağlık Müdürlüğü ve ZKÜ Tıp Fakültesi, &[#]8220;14 Mart Tıp Bayramı&[#]8221; dolayısıyla Deniz Kulübü&[#]8217;nde geniş katılımlı bir balo düzenledi.


Baloya; Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Sağlık Müdürü Rüstem Albayrak, Zonguldak Tabip Odası Başkanı Şenol Yavuz, Rotary Kulübü Başkanı Yaman Ayözger, Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Metin Demir, TEMA İl Temsilcisi Berran Aydan, BEYTOM Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Aydan, doktorlar ve çok sayıda davetli katıldı.


Baloda açılış konuşması yapan Zonguldak Tabip Odası Başkanı Şenol Yavuz, yoğun bir Tıp Haftası geçirdiklerini ifade ederek şunları söyledi;


&[#]8220;Bize karikatürleriyle, yazılarıyla destek veren Tıp Haftamızda resim yarışmasında ödül alan arkadaşların ödülünü verdik ve &[#]8216;Doktorum&[#]8217; adlı resim sergisini açtık. Futbol Turnuvamız hava muhalefetiyle ertelendi. Bir tavla turnuvamız olacak, herkesi davet ediyoruz. Bu geceyi onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu etkinliklerimizi Odamız, İl Sağlık Müdürlüğü ve ZKÜ Tıp Fakültesi&[#]8217;nin katkılarıyla düzenledik. Katkı veren kurumlarımıza teşekkür ediyorum ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı&[#]8217;nı tekrar kutluyorum ve teşekkür ediyorum.&[#]8221;


İl Sağlık Müdürü Rüstem Albayrak ise, &[#]8220;İnşallah herkes mutlu olur ve memnun kalır. İlerleyen günlerde bu birlik ve beraberlik devam edecek. Tabi bu hepimizin katkılarıyla olur. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum&[#]8221; dedi.


Gecede, meslekte 30 yılını dolduran Atatürk Devlet Hastanesi&[#]8217;nde görevli Dr.Sezai Ayaz ve Ereğli Devlet Hastanesi&[#]8217;nde görevli Dr.Güven Özer&[#]8217;e plaketleri verildi. ZKÜ&[#]8217;lü öğrencilerin müzik dinletisi ve dans gösterilerinin de olduğu baloda, doktorlar doyasıya eğlendiler.


Tıp Fakültesi Hastanesi doktorlarından Doç. Dr. Güven Çelebi&[#]8217;nin eşiyle birlikte sergilediği sahne performansıyla herkesi büyüledi.

Editör: Pusula Gazetesi