CHP Zonguldak milletvekili aday adayı Recep Erdoğan, basınla bir araya geldiği toplantıda düşüncelerini aktardı.


Erdoğan, Paşa Kebab´da gerçekleştirilen toplantıda, yaklaşık 17 yıldır Ereğli İlçesi Devlet Hastanesinde ortopedi uzmanı olarak görev yaptığını söyledi.
İnsanlara hizmet sunmasının yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetlerde de yer aldığını, köyleri ziyaret ederek halkın sorunlarını dinlediğini anlatan Erdoğan, şöyle konuştu:
´´Doktorluğun dışında sporun yanı sıra sivil toplum kuruluşlarında da görev aldım. Ereğli ve Alaplı ilçelerine bağlı köylere ziyaretlerde insanların dertlerini, sorunlarını dinledim, tarım ve hayvancılığın yok olduğunu, gençlerin asgari ücrete razı olarak diğer illere göç ettiğini gördüm. Kalanların ise anne babalarının emekli maaşları ile idare ettiklerini anlattılar. Bu bende daha fazla sorumluluk alma düşüncesi yarattığından milletvekilliği aday adayı oldum. Partimiz de buna izin verirse görevlerimi en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum. Zor bir yola çıktık, ancak üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum. Eğer seçilemesem de bir nefer olarak CHP´nin iktidar olabilmesi için elimizden geleni yapacağım.´´


Sıralamada ikinci sıranın Ereğli&[#]8217;ye verilmesi gerektiğini belirten Erdoğan adayların üye bazında yapılacak ön seçimle belirlenmesi gerektiğini söyledi.


Ereğli ve Alaplı&[#]8217;da pek çok çalışmaya imza attıklarını belirten Erdoğan bu çalışmaları mutlaka bir gün siyaset yapmak için değil gönülden yaptığını ve daha fazlasını yapmak istediğini söyledi.


Zonguldak&[#]8217;ın negatif enerjisini pozitife çevirmenin çok zor olmadığını belirten Erdoğan vatandaşların da taleplerini parti yönetimlerine iletmeleri gerektiğini ifade etti.


CHP&[#]8217;nin güçlenmesi için her noktaya ulaşmak zorunda olduğunu ve kendisini bu konuda yeterli gördüğünü belirten Erdoğan, adayların hakkaniyet içinde belirlenmesinin her anlamda partiye, Zonguldak&[#]8217;a yararlı olacağını ve sandığa yansıyacağını ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi