Çaycuma Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte, 14 Mart Tıp Bayramını kutlamak amacıyla Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan May&[#]8217;ı ziyaret etti.


Başhekim May, hastane faaliyetleri hakkında partililere bilgi verirken bölgenin en iyi hastanelerinden biri haline geldiklerini belirtti. May; &[#]8220;Hastanemizden kalp krizleri hariç başka hastanelere sevk olayı azaldı. Hem personel hem de tıbbı malzeme olarak yeterliyiz. Geçtiğimiz aylarda hastanemizde organ nakli gerçekleştirdik. Batı Karadeniz ve İç Anadolu&[#]8217;nun hiçbir ilçe hastanesinde olmayan bir olay. Bunu başarmış olmak hastanenin kalitesini gösteriyor. Yakında koroner yoğun bakım ünitesi faaliyet geçecek. Tek sıkıntımız bina. Polikliniğimizde günde yaklaşık 1300 hastaya hizmet veriyoruz. Bölge hastanesi olduk, ilden bile gelen hastalarımız var. Ek bina yapıldığı takdirde büyük ölçüde rahatlayacağız. Aksi takdirde bazı bölümlerimizi sağlık ocağına taşımayı düşünüyoruz. Çünkü hastanemizde kullanım alanı kalmadı&[#]8221; diye konuştu.


Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı ise sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlayarak başarılar diledi. Bostancı en kısa zamanda ek binanın temelinin atılması için çaba sarf ettiklerini belirtti. AK Partililer daha sonra Sağlık Grup Başkanlığı&[#]8217;na geçerek çalışanların bayramını kutladılar.

Editör: Pusula Gazetesi