Kemal Köksal´da prova yaptı


Kilimli Belediyespor, Ligin 18. haftasında Kastamonu Sahası´nda karşılaşacağı Kırıkkale Yahşihanspor maçı hazırlıklarını Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu´nda yaptığı çalışmayla sürdürdü. Akyurt Belediyespor maçında çıkan olaylar nedeniyle 5 maç seyircisiz oynama cezası alan Kilimli Belediyespor, TFF tarafından hafta sonu oynayacağı karşılaşma Kastamonu Gazi Stadyumu´na alındı.


Kastamonu Gazi Stadyumu zeminin çim olmasından dolayı Sarı-Siyahlı ekip, dünkü çalışmasını Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu´nda gerçekleştirdi.


Kırıkkale Yahşihanspor´un provası niteliğinde yapılan çift kale, oldukça yüksek tempoda geçti. Antrenör Raşit Çalık ve yardımcıları da çift kale yer aldı.


Uzaktan şut ve yan top organizasyonlarıyla çalışma tamamlandı.



Kilimli´de 2 cezalı, 2 sakat oyuncu

Hafta sonu oynanacak olan karşılaşmada cezaları nedeniyle Kaan Tan ve A. Kemal Özdemir yer alamayacak. Ayrıca sakatlıkları süren Emin ve Şeref´in oynamasının zor olduğu belirtildi.


Çalık: Okyanusu geçtik, derede boğulmak istemiyoruz


Çalışma sonrası değerlendirme yapan Kilimli Belediyespor´un başarılı Antrenörü Raşit Çalık, bugüne kadar hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan bu noktalara geldiğini, ligde kalan 5 maçı kazanarak Şampiyon olacaklarına inandığını kaydetti. Takımda sakat ve cezalı oyuncularının olduğuna değinen Çalık, "Cezalı ve sakat 4 oyuncumuz bulunuyor. Bizim için her oyuncu değerli, sahaya süreceğim oyuncular da en iyini yapacak. Şampiyon olmak büyük özveri ister, cefa ister. Biz bunları yaşayarak bu noktalara geldik.


Okyanusu geçtik, derede boğulmak istemiyoruz. " dedi.



Çalık, Zonguldak´ın sessiz kalmasına sitem etti

Takımlarımızın hak etmedikleri bir şekilde aldıkları cezalara Zonguldak´ın neden sessiz kaldığına anlam veremediğine de değinen Çalık, "Biz bu şehre profesyonel takım kazandırmak için yola çıktık. Buralara kadar kolay gelinmiyor. Kastamonu´da seyircisiz oynayacağız, taraftarlarımız tribünlerde olmayacak ama dualarıyla bizi destek olsunlar" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi