Aday adayı olup da aday olamayanlardan aynı heyecanlarını korumalarını isteyen Başbakan&[#]8217;ın açıklamaları Ereğli&[#]8217;nin renkli aday adaylarını akla getirdi. Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen aday adayları dedikodulara karşın &[#]8220;Birliktelik&[#]8221; açıklaması yapmışlardı.


Başbakan Ereğli Belediye Başkan Adayını Murat Sesli olarak açıkladığında akla gelen ilk günlerdir her alanda reklam yapan ve iddialı açıklamalarla kamuoyunda tartışılan isimler oldu. AK Parti Genel Merkezi´ndeki törende konuşan Başbakan Erdoğan, adayları açıklamadan önce bazı belediye başkanlarıyla "yola devam etmeme" kararı aldıklarını belirterek, "Bu bir bayrak yarışıdır. Yeniden aday göstermediğimiz belediye başkanlarımızdan ve aday adaylarından ilk aday oldukları gün hangi heyecanı taşıyorlarsa, şimdi aday olamamaları halinde de aynı heyecanı taşımalarını bekleriz" dedi.


Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli ile birlikte adaylık yarışına katılan aday adayları geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek aday kim olursa olsun destekleme kararı almışlardı.


Başbakan Erdoğan&[#]8217;ın bu açıklamasıyla Ereğli&[#]8217;deki aday adaylarının Sesli için aynı heyecanla çalışıp çalışmayacakları merak ediliyor.

Editör: Pusula Gazetesi