Zonguldak Kent Merkezinde bulunan bir restoranda düzenlenen yemeğe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Emre Erbaycu, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Nazım Erduran, İl Sağlık Müdürlüğü Personel Şubesi Müdürü Yaşar Yorulmaz ve Ağız Diş Sağlığı Doktorları ve personeller katıldı.
Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Emre Erbaycu kısa bir konuşma yaparak özetle şunları söyledi:
&[#]8220;Yaklaşık iki yıldan bu tarafa İbrahim Demircan arkadaşımızla birlikte başarılı çalışmalar yaptık. Kendilerine bize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı personelimiz adına teşekkür ediyorum ve yeni görevinde bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.&[#]8221;
Daha sonra Başhekim Emre Erbaycu, Ağız ve Diş Sağlığı çalışanları adına İbrahim Demircan&[#]8217;a hediye takdim etti. Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Müdürü İbrahim Demircan ise, eski mesai arkadaşları tarafından kendi adına düzenlenen veda yemeğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışanlarına da ayrı ayrı teşekkür etti.
Editör: Pusula Gazetesi