Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde sahil kısmında çöp depolama alanı mevkisine kamyonla atık boşaltmaya giden Kilimli Belediyesi temizlik işleri ekibinin direğe çarpmış bir otomobilin içinde bulduğu cesedin, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgundaki otopsisi sırasında savcı tarafından cebinde Abdülkerim Koç´a (20) ait kimlik bulundu.
Daha önce araçtaki Olcay Kalıncı´ya (23) ait nüfus cüzdanı doğrultusunda gencin ailesine teşhis ettirilen cesetle ilgili çelişkiyi gidermek için Koç´un ailesine de haber verildi.
Her iki ailenin de tekrar yaptığı teşhislerde cesedin Kalıncı´ya değil Koç´a ait olduğu tespit edildi. Kalıncı ailesinin, olayı haber almalarının ardından oğullarına da ulaşamadıkları için telaş yaşadıklarını, bundan dolayı da cesedi çocuklarına benzettiklerini söyledikleri öğrenildi.
Otopside, boynunda ve kulağında bıçak kesiği, göğsünde darp izi tespit edilen Koç´un, cinayet sonucu öldüğü belirlendi.
Koç´un, 2010´da öldürülen üniversite öğrencisi Mahmut Aslan´ın cinayetinden hüküm giyen Furkan Koç´un ağabeyi olduğunun öğrenilmesi üzerine polis ekipleri soruşturmayı derinleştirdi.
Bu arada, Olcay Kalıncı´ya ulaşan polis ekiplerinin, gencin ifadesine başvurduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

-ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN ÖLDÜRÜLMESİ-

Devrek´te 12 Mayıs 2010´da aralarında lise öğrencilerinin de bulunduğu B.K, A.S.K, A.K. ve B.C, Alparslan Sokak´ta fotoğraf çektikleri sırada önlerinden geçen üniversite öğrencisi Mahmut Aslan ve arkadaşlarına hitaben ´´şu sürü geçsin, sonra fotoğraf çekelim´´ demeleri üzerine gençler arasında tartışma yaşanmıştı.
Olayın ardından aynı sokaktaki evine giden Aslan´ı, bir süre sonra öğrencilerden birinin olayı anlattığı Furkan Koç dışarı çağırmış, kız kardeşine hakaret ettiği gerekçesiyle kalbinin alt kısmından bıçaklayarak öldürmüştü.
Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Furkan Koç, 26 Ocakta görülen duruşmada 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
Editör: Pusula Gazetesi