Beycuma&[#]8217;da 3 kişinin öldürülmesi olayı ile ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor. Olayda kullanıldığı öne sürülen tüfeğe jandarma tarafından el konuldu. Öte yandan cenazeler Zonguldak Belediyesi´ne ait cenaze aracı ile hastane morguna kaldırıldı.


Olay, Beycuma beldesine bağlı Kaleoğlu köyünün Güney Mahallesi´nde meydana geldi. İddialara göre Almanya´da ikamet eden ve yılda 4 kez Türkiye´ye gelen N.K. (72), eşi F.K. (69) ve zihinsel engelli olduğu söylenilen kızları H.K. (41) kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Yine iddialara göre köy halkı silah sesi ile olay yerine koştu. 3 kişilik aile olay yerinde hayatını kaybetti. Jandarma olay sonrası geniş güvenlik önlemleri aldı. Jandarmanın, öldürülen N.K.´nın kızına tacizde bulunmakla suçlanan yeğeni M.K.´dan şüphelendiği öne sürüldü.


Jandarma ve polis ekipleri, Kundakçıoğlu ailesinin bitişiğindeki evde ikamet eden M.K´yi arama çalışmalarını sürdürüyor.
Yaklaşık 6 ay önce M.K´nin amcasının kızı Habibe´ye cinsel tacizde bulunduğu ve evlerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla cezaevine girdiği, 4 ay yattıktan sonra tahliye edildiği öğrenildi.
Olayı gerçekleştiren ya da gerçekleştirenlerin yakalanamadığı belirtildi. Zonguldak Cumhuriyet Savcısı da olay yerine yaklaşık 2 saat boyunca incelemesini sürdürdü. Cenazeler, Zonguldak Belediyesi´ne ait cenaze nakil aracı ile Atatürk Devlet Hastanesi Morgu´na kaldırıldı.


Yetkililerin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi