Zonguldakspor, Federasyon&8217;a itirazda bulunacak


Bölgesel Amatör Lig´in 14. haftasında Geredespor´a 4-2 yenilen Zonguldakspor, hakemlerin yaptığı hatalardan dolayı Türkiye Futbol Federasyonu&8217;na itirazda bulunacak.


Cumartesi günü Bolu Karaçayır Sahası´nda oynanan Geredespor - Zonguldakspor karşılaşmasında hakemlerin verdiği kararlar ve yaptığı hatalardan dolayı Zonguldakspor Kulübü, itiraz edecek. Zonguldakspor, iki sarı kartlı oyuncunun dakikalar sonra oyundan atılması, Tolga´nın direk kaleyi giden ve ofsayt nedeniyle iptal edilen golü, ayrıca Geredespor´un attığı son iki golde ofsayt olduğunu yönünde maçın görüntüleriyle beraber Türkiye Futbol Federasyonu´na itirazda bulunacak.


Terzi: Zonguldakspor üzerine oyunlar oynanıyor


Antrenörü Uğur Terzi, Zonguldakspor´un sahipsizliğini bir kez daha Bolu deplasmanında gözler önüne serildiğini belirterek "Zonguldakspor üzerine oyunlar oynanıyor. Şampiyonluğa gittiğimiz ligde adeta katlediliyoruz. Son iki haftadır İstanbul Bölgesi hakemleri maçlarımızı yönetiyor, bu kadar kötü yönetim olamaz. Merkez Hakem Kurulu ile görüşme yaptım ve bunun artık çözülmesini bekliyoruz. Tolga´nın direk kaleyi giden topu nasıl oluyor da ofsayt gerekçesiyle iptal edilebiliyor. 2 tane %100 ´lük ofsayttan kalemizde golü gördük. Türkiye Futbol Federasyonu´na maçın görüntüleriyle beraber itirazda bulunacağız. " dedi.



Varan1


Maçın orta hakemi Barış Meriçkan, karşılaşmanın son dakikalarında Geredespor´lu Berkan Gültekin´e ikinci sarı kartı gösterdi. Ancak ilk yarıda gösterdiği sarı kartı unutan maçın hakemi, yardımcılarının uyarısıyla dakikalar sonra kımızı kartını çıkardı.


Varan2


90+1´de Zonguldakspor´un orta sahada kaptırdığı topta, ara pasında Uğur aşırtma vuruşla Geredespor´u öne geçirdi. Zonguldaksporlu Teknik heyet ve oyuncular, pozisyonun ofsayt olduğunu belirterek itiraz ettiler. 90+3´de ani bir kontratakta Hakan topu Zonguldakspor filelerine göndermeyi başarınca skor 4-2 oldu. Zonguldakspor yedek kulübesi bu golün ardından itiraz ettilerse de sonuç değişmedi.


Varan3


Karşılaşma 2-2 devam ederken, 70. dakikada Zonguldakspor´un geliştirdiği atakta Tolga Bayrak´ın ceza sahası dışından sert vuruşu direk kaleye gitti ve gol oldu. Ancak maçın yardımcı hakemi Murat Toraman, bayrağını çekerek pozisyonun ofsayt olduğunu iddia ederek orta hakemi uyardı. Yardımcının uyarısını dikkate alan orta hakem Barış Meriçkan, golü iptal etti. Zonguldaksporlu oyuncular yardımcı hakemin yanına giderek topun kimseye çarpmadığını söyleseler de sonuç değişmedi. İptal edilen bu golün ardından Zonguldakspor, öne geçme şansını kullanamadı.

Editör: Pusula Gazetesi