CHP İl Başkanını belirlemesi beklenen MYK toplantısı saat 11:00&[#]8217;de başladı.


İl yönetiminin 10 imza ile İl Başkanı olmasını önerdiği Tümer Peker ile dışarıdan atanmayı bekleyen Yavuz Boz arasında karar vermesi beklenen CHP MYK&[#]8217;nın sürpriz yapıp yapmayacağı da merak ediliyor.


CHP kulislerinde MYK&[#]8217;nın bugünkü toplantısından Zonguldakla ilgili kararın çıkmayabileceği belirtiliyor.


SON DAKİKA


CHP´nin örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, MYK Toplantısıa girerken Zonguldak heyetine "Bugünkü gündemimizde Zonguldak yok" dediği öğrenildi. Buna rağmen Zonguldak heyetinin genel merkezde beklediği öğenildi.


SON DAKİKA

18:35


CHP sözcüsü Bihlun Tamaylıgil 30 ile yeni il başkanı atandığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu toplantısı bugün saat 11:30´da başlamıştı. Saat 17:00´da toplantıya ara verilince CHP Genel Sekreteri ve Sözcüsü Bihlun Tamaylıgil bir açıklama yaparak 30 ile il başkanı atandığını duyurdu.

Açıklamanın ardından Tamaylıgil toplantıya döndü.

Öte yandan MYK toplantısında İzmir, İstanbul ve Ankara il yönetim kurullarına da atamaların yapıldığı gelen bilgiler arasında.


20:00



CHP Sözcüsü ve Genel Sekreter Tamaylıgil, milletvekili adayı olmak için 43 CHP&[#]8217;li il başkanının istifa ettiğini anımsatarak &[#]8220;Aşağı yukarı 30 küsur il başkanımız şu anda parti tüzüğümüzün uygun gördüğü şekillerde oluştu&[#]8221; dedi. Zonguldak açıklanan iller arasında olmadığı için bir sonraki MYK&[#]8217;ya kaldı

Editör: Pusula Gazetesi