Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Belediye Sosyal Tesisler bünyesinde bulunan bir idari bina ve 25 yıllığına bedelsiz tahsisi yapılan, yaşlılar için sosyal alan olarak kullanılacak iki bina için, Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü ile protokol yaptı.


İki kurum arasında yapılan protokol çerçevesinde iki binanın inşaat onarım dahil tüm giderlerinin Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü&[#]8217;nce karşılanacağını ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen; &[#]8220;İhaleye çıkartılması için İlk etapta 50 bin lira kaynak aktarıldı. Keşif bedelleri hesaplandıktan sonra İl Özel İdaremizce iki binanın çevre düzenlemesi ve ihtiyaç duyulan yatırımların ihalesi yapılacak. Sosyal Hizmetler Huzurevi ve Yaşlılar Daire Başkanı Abdurrahman Çokaz ödenek konusunda sıkıntı olmadığını söyledi&[#]8221; şeklinde konuştu.


Çaycuma&[#]8217;nın çok önemli bir yatırıma kavuştuğunu dile getiren Sosyal Hizmetler Huzurevi ve Yaşlılar Daire Başkanı Abdurrahman Çokaz; &[#]8220;Yaşlılarımız hepimiz için bir değerdir&[#]8221; dedi. Çaycuma Huzurevi İkinci Bahar Derneği Yöneticileri Gönül Gülşen ile Huzur Arifoğlu, derneğin faaliyetlerini daire başkanına anlattılar. Dernek yöneticilerine yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı teşekkür eden, Sosyal Hizmetler Huzurevi ve Yaşlılar Daire Başkanı Abdurrahman Çokaz,; &[#]8220;Başarılı çalışmalarınızın artarak devamını diliyorum&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi