PTT Devrek İlçe Şube personelini ziyaret eden Türk Haber-Sen Genel Başkanı İsmail Karadavut, TRT Genel Müdürlüğü, PTT Genel Müdürlüğü, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü ve RTÜK´te çalışan sendikaya bağlı üyelerinin haklarının gözetimi konularında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. PTT Devrek Şubesini ziyaret ederek personelinin sorunlarını dinleyen Karadavut, 9 yıldan bu yana 13 bin üyenin haklarını savunmak için Ankara´da mücadele verdiklerini, bu mücadelelerinin sendika olarak sonuna
kadar devam edeceklerini söyledi.
PTT personeline ihtiyaçları olduğunu belirten İsmail Karadavut, "Ankara´da hükümetle yapacağımız toplu görüşme masasında daha güçlü olmak istiyoruz. Sizlerin haklarını savunmak için arkadaşlarımızla birlikte sendika olarak var gücümüzle çalışmaktayız bundan hiç şüpheniz olmasın. Bizler Türkiye Kamu-Sen olarak hükümetten toplu görüşme masasında bir talebimiz olmuştu 100 artı 100 bu teklifimiz maalesef kabul edilmedi. Bizlerde sendika olarak uzlaşma kuruluna gittik uzlaşma kurulu bu isteğimizi haklı gördü.
Torba yasasından çıkacak kararı bekliyoruz. Bizler sadaka istemiyoruz hakkımızı istiyoruz. Çalışan sözleşmeli personelimizin haklarını sonuna kadar savunacağız ve savunmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi