Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) yeni Yönetim Kurulu Yöndem Danışmanlık&8217;ı ziyaret etti. Haftalık Yönetim Kurulu toplantısını Yöndem Danışmanlık&8217;ın ev sahipliğinde kahvaltılı bir şekilde yapan BAKİAD, Yöndem Danışmanlık Firması sahibi Ali Can&8217;dan bilgiler aldı.



Bilgilendirme yapıldı



Ali Can ziyarette, BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Bahçıvan, Aydemir Toksöz, Mehmet Çelikkaya, Naci Ünal, Ali Kartal, Aynur Yıldırım, Salih Günay, Sabri Karaman, Sefai Cesur ve Hasan Önder&8217;den oluşan heyete KOSGEB ve İş-Kur destekleri, projeler ve firmalardaki temel konular hakkında bilgiler verdi.



Böyle firmalara ihtiyaç var



Ali Can, işadamları, sanayiciler ve BAKİAD üyelerinin hizmetinde olduklarını söyledi. AB ile entegre olup, gelişmeleri takip edip dersini çalışarak çağın gerekliliklerine göre çıtanın yükseleceğini dile getiren BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt ayakta kalma, büyüme, istihdam ve yatırım yapmada danışmanlık firmalarına her zaman ihtiyaç olduğunu söyledi.



Yeni dönemde çıta yükselecek



Yöndem Danışmanlık Firması Sahipleri Ali Can ve eşi Evren Ayvaz Can&8217;a yapmış oldukları ev sahipliği ve kahvaltı programından dolayı teşekkür eden Birol Dikyurt, yeni dönemde BAKİAD&8217;ın çıtasının daha yukarılara çıkarılacağını, sanayici, işadamı ve yatırımcılara fayda sağlayacak projelere imza atarak Bartın&8217;ın gelişmesi ve kalkınmasına katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi