CHP İl Başkanı Osman Yayla ve İl İlçe yöneticileri Çaycuma teşkilatında bir araya geldi.


Öte yandan DSP&[#]8217;den Belediye Başkan Adaylığı için müracaat eden Tümer Peker&[#]8217;in Milletvekili Ali İhsan Köktürk&[#]8217;ün talebi doğrultusunda CHP&[#]8217;den aday olacağı kesinleşti.


CHP İl Başkanı Osman Yayla ve İl Sekreteri Cevat İzmirlioğlu, Çaycuma CHP İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Belde Belediye Başkan Adayları ile bir araya geldiler.


İl Başkanı Osman Yayla sohbet amacıyla ziyarete geldiğini herhangi bir gündemi olmadığını söyledi.


CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk ise beş belde adaylarını tespit ettiklerini söyleyerek İl Başkanı Yayla&[#]8217;nın adaylarla tanışmak üzere ziyarete geldiğini söyledi.


Köktürk; &[#]8220;Mevcut Belediye Başkan Adaylarımızla kaynaşıp tanışmak üzere toplandık. 15 Ocak&[#]8217;ta Çaycuma Belediye Başkan Adayımızla beraber toplu olarak huzurlarınıza çıkacağız. Adaylarımız hepsi kaliteli ve güçlüdür. Hepsinin başarılı olacağına inanıyorum&[#]8221; diye konuştu.


Toplantıda CHP&[#]8217;nin Filyos Belediye Başkan Adayı Hilmi Uzun, Saltukova Belediye Başkan Adayı Bayram Güneş, Karapınar Belediye Başkan Adayı Hayri Kara, Perşembe Belediye Başkan Adayı Meftun Özyurt ve Nebioğlu Belediye Başkan Adayı Ertan Aydoğan hazır bulundu. Bu arada CHP&[#]8217;nin Çaycuma Belediye Başkan Adayının Tümer Peker olduğu kesinleşti.


Demokratik Sol Partiden Çaycuma Belediye Başkanı Adayı olarak açıklanan Tümer Peker, partisinden istifa ederek CHP&[#]8217;ye Belediye Başkan Adaylığı için başvuru yaptı.


CHP ve DSP İlçe Teşkilatlarından alınan bilgilere göre CHP&[#]8217;nin Çaycuma Belediye Başkan Adayı Tümer Peker olarak 15 Ocak&[#]8217;ta parti binasında açıklanacak.


DSP&[#]8217;nin CHP&[#]8217;yi desteklediği takdirde Belediye Meclis Üyeliklerine her iki partiden adayların belirleneceği söyleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi