Yaklaşık bir ay önce betonlama ve çevre düzenlemesi yapım çalışmaları başlanılan Kozlu sahil projesinde taban çimleri serildi. Park alanları çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının yakın zamanda biteceği bildirilen sahil projesi çalışmaları kapsamında Polisevi´ne kadar yapılacak olan projenin tamamlanmasının ardından açılışı gerçekleştirilecek.
Sahil projesi kapsamında yapılan yürüyüş kordu yapım çalışmalarının yanı sıra park ve bahçelerinin ise ağaçlandırma çalışmaları bitti. Vatandaşların spor yapabilmeleri için ise pergeleler yerine monte edilerek halkın hizmetine açıldı. Çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının sona ermesinin ardından ise proje kapsamında taban ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Kozlu Belediye Başkanı Sayın Ali Bektaş´ın "Karadeniz&[#]8217;in en güzel sahili" olarak tanıttığı Kozlu Sahil projesinin yapım çalışmaları son aşamaya geldi.
2011 yılının ortalarında çalışmalarının tamamlanmasının ardından teslim edilecek, Kozlu Sahilinin Kozlu&[#]8217;nun çehresini değiştirecek projeler arasında yer alıyor.
Yapım çalışmalarını değerlendiren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, "Kozlu´ya yakışacak bir proje iddia ediyorum ki Kozlu´ya yapılan sahil Karadeniz´in en güzel sahilleri arasında yer alacaktır. Kozlu tarihinde bu kadar önemli projelerde yer alan sahil projemiz tam hızıyla devam ediyor. Yakın bir zaman içinde tamamlanacak olan Sahilimiz için çok güzel bir açılış programı düzenlemeyi düşünüyoruz. Kozlu&[#]8217;nun değişimi adına Kozlu Sahil Projemiz çok önem arz ediyor. Kozlu&[#]8217;da vatandaşlarımızın gönül rahatlığı gezip dolaşabileceği bir mekan yapmaya çalıştık. Karadeniz&[#]8217;in en iyi sahiline sahip olacağımıza eminim. Kozlu´ya sahilimizi görmeye gelenlerin akınına uğrayacak. Kozlu´nun tarihini yeniden yazıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Kozlu sahil projesini görmeye davet ediyorum" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi