Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Muhammet Tezel, Yürütme Kurulu, Gençlik ve Kadın Meclisi Başkanları tarafından karşılanan Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, ziyarette yaptığı konuşmasında, ilçenin sorunlarının çözümünde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek istediklerini söyledi. Kent konseylerine bulundukları bölgede önemli görevler düştüğüne de dikkati çeken Kaymakam İbrahim Çay, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Muhammet Tezel de, göreve geldikleri günden buyana ilçenin sorunlarının çözümünde üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalıştıklarını, çalışma gruplarından hazırlanan projelerin de belediyeye ulaştırıldığını belirtti.
Kdz. Ereğli Kent Konseyi olağan toplantısını da, Kaymakam İbrahim Çay´ın ziyaretinin ardından gerçekleştirdi ve toplantı yaklaşık 1 saat sürdü. Kdz. Ereğli Kent Konseyi´ne bağlı çalışma gruplarından gelen projelerin görüşüldüğü toplantıda Kdz. Ereğli ile Alaplı arasındaki yol güzergahında devam eden yol çalışmaları nedeniyle kaldırılan piknik alanlarının yeniden oluşturulması yönünde vatandaşlardan gelen çok sayıda talepler de masaya yatırıldı.
Konunun ilgili kurumlar ile görüşülmesi yönünde karar çıkarken gündemde yer alan çeşitli konular tartışıldı. Gençlik ve Kadın Meclisi´nin çalışmaları hakkında bilgiler aktarıldı.
Editör: Pusula Gazetesi