Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun ile Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Şükür Küçükali, Zonguldak&[#]8217;taki kasapların Adapazarı Et Balık Kurumu&[#]8217;ndan et almaları konusunda çalışmalara başladılar.


Kent Merkezindeki kasapları tek tek dolaşan Coşkun ve Küçükali, bu çalışmaya olumlu yanıt veren kasaplara teşekkürlerini ilettiler.


Zonguldaklı vatandaşların kurban bayramından sonra ucuz et yiyeceğini belirten Başkan Muharrem Coşkun, kasaplara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.


Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun, açıklamasında şunları söyledi: &[#]8220;Zonguldak kent merkezindeki hemen hemen bütün kasapları dolaştık ve hepsi Et Balık Kurumu&[#]8217;ndan et alma olayına sıcak bakıyorlar. Bizim amacımız vatandaşa ucuz et ve kuşbaşı yedirmektir. Bu konuda destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Kasap arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Çünkü tüm arkadaşlarımız itiraz etmeden olur cevabını verdiler. Kasap arkadaşlarımızın Bakkallar Odasına veya ilgili odalara kayıtlı olmaları da yeterli olacaktır. Bizde elimizden gelen kolaylığı sağlayacağız. Kurban Bayramından sonrada ucuz et yiyeceğiz.&[#]8221;


Et fiyatlarının fazla olduğunu belirten kasaplar ise; &[#]8220;herkes nasıl satıyorsa bizde aynı şekilde satarız. Hayat şartları kötü ve Zonguldak&[#]8217;ta gerçekten et fiyatları çok yüksek. Et Balık Kurumu&[#]8217;ndan Zonguldaklı vatandaşlara ucuz et sunabileceksek bizde bundan memnuniyet duyarız&[#]8221; şeklinde yanıt verdiler.

Editör: Pusula Gazetesi